14. 8. 2018

Aquaman se konečně ukázal v celé své kráse

Pozdě, ale přece. Je tu další díl oblíbené trailerové reakce. Co na Aquamana říkáme my? A jak se líbí vám?

hlavní obrázek

Pán všech moří, oceánů, ryb, kosatek a všechno co se hýbe pod vodami, je tady se svým prvním pořádným trailerem! Ano, uvědomujeme si, že ukázky jsou na souši už nějakou tu dobu, ale rozhodli jsme se i tak nepřipravit vás o další redakční reakci, když je tak oblíbená. Opět si můžete zhlédnout níže trailer (nebo si jej připomenout) a porovnat svůj názor s těmi našimi.

Jason Momoa se opět vrací do role Aquamana, ve které už zazářil v Lize spravedlnosti. Tentokrát uvidíme jeho zrod, poznáme rodinu, přátele a konečně s ním prožijeme pořádné první podvodní dobrodružství! Česká premiéra je 20. 12. letošního roku a s upřímným srdcem jej můžeme oznažit za nejočekávanější film konce roku 2018. Napraví si opět DC svou reputaci, nebo je tato loď už dávno potopená?

Trailer ke zhlédnutí



Co na trailer říkáme v naší redakci?

Zdá se mi, že v DC opravdu neví, co dělají. Nejvíc se jim vyčítá digibordel a oni do traileru na svůj nejnovější film (ze kterého po Lize spravedlnosti opravdu potřebují mít hit) nacpou defakto jen digibordel. A to ani nijak hezký nebo zajímavý. A obalí to příběhem vykradeným z Black pantera, který ani sám o sobě není nijak zajímavý. Ošklivý trailer, který mi v návštěvě kina leda zabrání..

Folky – 50 %

Tak to teda vypadá, že DCEU chytá konečně druhý, ne-li (vložte libovolnou řadovou číslovku) dech. DC nám znovu dokazuje, že umí udělat skvělé sólovky, a né týmovky. V komentářích pod trailerem jsem viděl hodně stížností na CGI, které mi přišlo rozhodně lepší než u Black Panthera. Asi to bude tím, že neznám světové oceány tak jako travnaté planiny. No a samozřejmě Jason Momoa a jeho drsňácký hlášky, na kterých celý tento film stojí!

Micuda98 – 80%

Teď jsem zrovna čerstvě nakoukal Marvel, tak mám přímé srovnání, ale pro Aqumana zatím alespoň podle trailerů nedopadá moc dobře. Trailer nemá moc šťávu a dokonce se mi zdálo, že jsem místy zahlédl dost hnusné CGI, za které by se nejspíš styděli i ve videoherním průmyslu. Všechno sice hezky vybuchuje a poletuje vzduchem, ale nakonec stejně vždycky jde o příběh a na ten trailer moc nelákal.

Fruiko – 50 %

Sólovky pro DC jsou silnou zbraní. Ukázala nám to Wonder Woman, proč by to nedokázal i Aquaman. V Lize spravedlnosti se předvedl jako celkem sympoš, takže jsem na jeho samostatné dobrodružství zvědaví. A jak se po zhlédnutí traileru těším? Sám se divím, ale hodně. Konečně to má nápad, má to spád, je to vtipné a hlavně zajímavé. Přiznávám, že digitální zpracování mě nějak nenadchlo, ale je to jen trailer, kdo ví, jak to bude vypadat v kině. Má to spoustu skvělých záběrů a svěžích nápadu. Jop, toto jde, do kina rozhodně jdu. Kéž by takto vypadaly všechny filmy od DC.

Atticus – 80%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 65%


Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. A co vy? Určitě jste ho už viděli. Líbil se? Zajdete v prosinci do kina? Nebo vás poměrně zatím nekvalitní efekty odrazují?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
cale
před 296 týdny
Super! Nejlepší články. to mě baví!!!!
sarhod
před 296 týdny
Vypadá to zajímavě, dám tomu šanci:)