13. 8. 2018

Eddie Redmayne pár lidí uzdraví a pár lidí zabije

Co z toho pochopit? Že se natočí drsný krimi příběh o vraždící zdravotní sestřičce!

hlavní obrázek

Tak koho Eddie může ztvárnit, když pár lidí uzdraví a vytvoří jim úsměv na tvářích, ale pár lidí zabije a vytvoří jim smrtelnou křeč na obličeji? Správně, bude doktorem, konkrétně pečovatelem. A ne ledajakým! Podobně jako pod břitvou holiče Sweeneyho Todda umírali zákazníci, zde budou umírat nemocní lidé. Prý se jeho počet obětí vyšplhal na hranici 300 lidí!! A dovtípili jste si správně, film bude podle skutečných událostí. Protože Charlie Cullen existoval, byl vzorným otcem a manželem, jen měl úchylku, za kterou by se nemusel stydět ani sám Dexter.

Eddie Redmayne jej ztvární. Kromě něj se ve filmu objeví také neodolatelná a překrásná Jessica Chastain (ehm, prostě ji zbožňuji! :) ), která si zahraje jeho zdravotní sestřičku. Ta totiž pomohla detektivům Charlieho dopadnout, navzdory riskování svého života. Odvážná holka!

A kdo fim natočí? Tím vyvoleným je Tobias Lindholm. No, vypadá to velmi zajímavě. Já osobně se na film moc těším, i když víme, jak to dopadne. Mě ale zajímá zpracování a atmosféra! Co vás? Jste rádi za takový film? Dejte nám vědět!

Film se bude jmenovat The Good Nurse. Pokud jste nedočkaví, můžete najít stejnojmennou knihu od Charlese Graebera.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!