12. 8. 2018

Další Star Trek se rozpadá - dva herci se nevrátí!

Novodobý Star Trek bez dvou skvělých a hlavně důležitých herců? Ne, to ne!

hlavní obrázek

Star Trek 4! Další hvězdný film, na který jsme se všichni těšili. Natáčení mělo začít už příští rok na jaře, což je poměrně krátká doba. Možná z něho sejde. Pokud ne, tak nás pravděbodobně čeká přeobsazení rolí. Protože dva důležití herci od projektu odešli. Kdo?

Nedávno to zabalil Chris Hemswroth , který sice hrál v prvním díle a zemřel (ups, spoiler!), ale měl se ve své roli vrátit, díky cestování časem, které mělo být v dalším díle na denním pořádku. Dle všeho se představitel Thora nepohodl se studiem, a proto si otce Kirka opět nezahraje. Kdo je ale tím druhým, který se v pokračování Star Treku neobjeví?

Tak to jste určitě nečekali. Tím dalším je totiž Chris Pine, jehož znáte jako kapitána Jamese T. Kirka. Přesně tak! Jedna z hlavních postav. Na něm novodobý Strar Trek stojí a on v dalším díle prostě nebude. A prý se jedná o další neshody se studiem. No, nic z čeho bychom byli šťastní. Navzdory odchodu těchto dvou hlavních postav přípravy dále pokračují. Čeká nás přeobsazení? Pokud ano, tak do kina mě nikdo nedostane. Nemám rád přeobsazení rolí. A vy?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!