27. 7. 2018

Podle drbů budou New Mutants a Dark Phoenix zrušeny

Disney prý kecá do X-Men filmů.

hlavní obrázek

Že mají X-Men týmovky problém, je celkem jasné. Zatím poslední X-Men: Apokalypsa nebyla zrovna triumf ani co se týče kvality, ani co se týče tržeb. Od té doby sice v obou směrech zabodoval Logan i další Deadpool, nicméně okolo New MutantsDark Phoenix se objevuje jeden problém za druhým.

Především byli oba filmy odsunuty. Důvodem jsou velice dlouhé a nákladné přetáčky, které mají změnit velkou část příběhu (u New Mutants se má jednat rovnou o polovinu filmu!). Na vině mají být katastrofální testovací projekce, jejichž následkem má být podstatně změněný tón obou filmů. A teď se začíná do situace montovat Disney.

Ten momentálně jedná s Foxem o jeho odkoupení, (což by se mu velice hodilo, protože v jeho v komiksovém vesmíru hrají mutanti velice často důležitou roli) a podle zvěstí se rozhodl své působení začít tím, že oba projekty zruší. Konkrétně za tím má být jednoduší vstup X-Menů do MCU, což by mohli následující projekty znepříjemnit, protože oba se Disneymu ani zdaleka nezamlouvají, a podle jeho názoru by mohli u diváků zanechat nepříjemnou pachuť, což Marvel rozhodně nepotřebuje.

Ovšem, pořád jde pouze o ničím nepodložené drby. Do obou filmů už bylo vloženo velké množství peněz, a jen těžko se věří, že po tom všem budou jednoduše zrušeny bez jakékoliv naděje na zisk. A za další, Disney zatím pravděpodobně nerozhoduje o osudu posledních X-Men filmů, pod taktovkou Foxu.

Proto je nutné, brát tyto „informace“ s rezervou. Nicméně o problémech obou filmů není pochyb.

Folky
Jsem fanoušek filmů téměř všeho druhu (výjimkou jsou muzikály), ale upřednostňuji sci-fi a cokoliv, co se vymyká běžné produkci.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Esgalnor
před 295 týdny
Doufám, že to je fakt jen drb - na New Mutants se opravdu hodně těším. Vždyť to je prakticky už...