20. 7. 2018

Jamese Gunna vykopli z Marvelu

Kvůli starým tweetům nenatočí Strážce galaxie 3 a pravděpodobně má po kariéře.

hlavní obrázek

Kevin Spacey zřejmě nebude jediný, komu chyba v minulosti zničila kariéru. Toto rozhodnutí ale jistě vyvolá hodně velkou nevoli veřejnosti. Nejde totiž o znásilnění ale pouze několik vtipů.

Marvel se totiž začal hrabat ve starých tweetech Jamese Gunna, režiséra obou dílů Strážců galaxie, a objevil několik ostrých vtipů o znásilnění a pedofilii. Tyto vtipy jsou sice staré několik let a Gunn už tento humor dávno nepoužívá, následkem nicméně zůstává jeho okamžité vyhození od režie třetích Strážců a Marvelu vůbec. Režisér se na svém twitteru následně ospravedlnil tím, že tento humor mu už je cizí.

Nyní vyvstává otázka, kdo další Strážce natočí, co bude s jeho scénářem a jak moc bude veřejnost naštvaná. Osobně tipuji, že hodně a rozhodně právem. Zločin v minulosti je jedna věc, ale ničit někomu kariéru kvůli roky starému vtipu, který na veřejnosti může povídat kdekdo je opravdu směšné.

Folky
Jsem fanoušek filmů téměř všeho druhu (výjimkou jsou muzikály), ale upřednostňuji sci-fi a cokoliv, co se vymyká běžné produkci.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Micuda98
hodně dávno
A je tady to čeho jsme se báli... vyhazování lidí jen kvůli vtipu. Gratulace! PS: Jaký je #...