11. 7. 2018

Nový Joker fakt bude Joaquin Phoenix!

Herec oficiálně potvrdil, že nejslavnějšího záporáka ztvární! A připomeňte si s námi další herce, kteří Jokerovi vdechli život.

hlavní obrázek

Před nějakou dobou jsme vás informovali, že novým Jokerem, tedy protivníkem Batmana, může být herec Joaquin Phoenix. V tu dobu nic potvrzeného, jen spekulace a uniklé informace. Nyní je to ale konečně oficiální a Joaquin Phoenix bude skutečně novou tváří Jokera!

Co o filmu víme? Natáčení začne letos v září v New Yorku. Režie se ujme Todd Phillips a dle všeho se bude jednat o komornější zpracování, které nebude navazovat na žádné jiné filmy, ale bude fungovat zcela samostatně. Navíc, film dostane malý rozpočet, takže celá pozornost by se měla soustředit na samotného Jokera a jeho příběh. Věříme, že Joaquin Phoenix dá do své role opravdu vše, vlastně jako vždy. Co vy na něj?

Také máte pocit, že těch Jokerů je nějak hodně? Pojďme si připomenout, kdo všechno tohoto legendárního záporáka ztvárnil, či popřípadě ještě ztvární!

Cesar Romero

Výkon tohoto herce z roku 1966 byl oceněn zařazením do žebříčku nejlepších záporných postav amerického filmu. Jako Joker se objevil ve filmu Batman a jeho zpracování Jokera bylo jedinečné a originální. Svou postavu si ještě zopakoval ve videofilmu Batmánie z roku 1989, což bylo zároveň poslední jeho účinkování ve filmu. V roce 1994 nás navždy opustil.

Jack Nicholson

I tento slavný herec původně z New Jersey, který je hlavně známý pro komediální a akční filmy, nám ztvárnil Jokera. Namaskovaného záporáka s velkým úsměvem si zahrál v roce 1989 ve filmu Batman, kde netopýřího muže hrál herec Michael Keaton.

Heath Ledger

Heath Ledger je asi nejznámějším představitelem filmového Jokera a jeden z nejlepších, který do své role dal skutečně maximum. Vidět jste jej mohli ve filmu Temný rytíř, kde komplikoval život Christianu Baleovi coby Batmanovi. Heath Ledger za svůj výkon dostal velké množství cen a hlavně uznání ze strany diváků. Je smutné, že se rozhodl nepokračovat dál a svůj život v roce 2008 ukončil. Škoda člověka, škoda skvělého herce.

Jared Leto

Nejaktuálnějším je v tuto chvíli Jared Leto. Jeho jako Jokera jsme poprvé mohli vidět v Sebevražedném oddíle a svou roli psychopata si zopakuje v připravované dvojce. Nakonec dostává ale i on svůj vlastní film, kde bude moci zazářit zcela sám. Jeho zpracování se však moc s pozitivní odezvou nesetkalo.

Takže aktuálně nám Jokera ztvární dva herci. Jared Leto v pokračování Sebevražedného oddilu a ve své sólovce, a pak Joaquin Phoenix, který dostává také svůj vlastní film. Co vy na to? Těšíte se na nějakou z nich? Nebo je vám to úplně jedno?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!