9. 6. 2018

Další Kick-Ass a mnohem více Kingsmanů

To jsou projekty režiséra Matthew Vaughna, které v budoucnu přivede k životu.

hlavní obrázek

Matthew Vaughn, to je skvělý režisér a scénárista, díky kterému máme nejenom první díl Kick-Ass, ale také sérii Kingsman a První třídu z řady filmů o X-Menech. Správně, je to jednoduše borec, jehož filmy nás baví. A protože to je režisér pilný a pracovitý, má toho v plánu opravdu hodně. Pojďme si říci, co ve svém rozhovoru prozradil a na co se můžeme těšit.

Jak dobře víte, film Kick-Ass neskončil pouze u prvního dílu, ale v roce 2013 jsme mohli vidět pokračování, které žel už Matthew Vaughn netočil, ale štafetu převzal Jeff Wadlow, což není skvělý režisér, ale jen režisér. A tak dvojka méně vydělala, diváci ji přijali chladněji a z připravované trojky rychle sešlo. Matthew Vaughn nenechá ale značku zemřít úplně. Sice nás nečeká pokračování, ale další film ano. Nebude však navazovat na předešlé dva díly, půjde zcela novým směrem a dle nepotvrzených zpráv budeme sledovat svobodnou matku Patience Lee, která se rozhodne stát se superhrdinkou. No, pokud to bude stejný nářez jako v případě jedničky v roce 2010, tak proč ne!

Tím ale nekončíme. Než se vrhneme na Kingsmany, tak ještě musíme zmínit další projekt, který bude navazovat na Kick-Ass. Pamatujete si Chloë Grace Moretz , která ztvárnila v obou dvou dílech Hit Girl? Tak o ní bude další film. Nevíme, jestli budeme navazovat na její působení v Kick-Ass 2, nebo už to bude dáma v letech, či se vrátíme do jejího dětství. Tak jako tak, její sólovka se chystá.

Teď konečně série Kingsman. Dvojka pojmenovaná Zlatý kruh měla premiéru loňský rok a všichni čekáme na trojku, která uzavře příběh Eggsyho a Harryho Harta. Zároveň vznikne spin-off pojmenovaný Kingsman: The Great Game, který nás vezme na začátek 20. století, aby nám odvyprávěl příběh této oblíbené špionážní organizace.

Ve Zlatém kruhu jsme měli čest poznat Statesmany a ani na ty se nezapomnělo. Vznikne celovečerák, který se bude věnovat pouze a jenom jim. Do svých rolí se vrátí Channing Tatum, Jeff Bridges a Halle Berry. Otázkou je, zda o ně někdo stojí. Každopádně, je to spousta filmů, spousta projektů. V dnešní době se tomu už nedivíme, jen jsme pouze skeptičtí. I když, v případě Matthew Vaughn bychom se bát nemuseli, protože on přeci ví, co dělá. Nemám pravdu?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!