4. 6. 2018

Strážci vesmíru stále neřekli své poslední slovo!

Poslední celovečerák moc neoslnil a z plánované série filmů sešlo. Nakonec se ale vrací!

hlavní obrázek

Jó, kde jsou ty časy, kdy jsem v devadesátkách sledoval Strážce vesmíru a pak jsme si s kámoši na ně na pískovišti hráli. No dobře, nostalgie stranou. Každopádně, v dubnu minulého roku jsme v kinech mohli vidět snahu o restart těchto starých známých hrdinů, ten se žel moc ale nepovedl. V plánu bylo spousty filmů, rozjet populární značku jako donedávna byli Transformers. Jenže Power Rangers: Strážci vesmíru vydělali pouhých 142 milionů dolarů, které přitekly z celého světa. Film nic nevydělal, protože jen samotná částka za výrobu se vyšplhala na 100 mega, plus si připočítejte nějakou tu reklamu. A vize celé série šla do kytek.

Pokud se vám film líbil, přeci jen šlo o pohodovou jednohubku, nemusíte zoufat, filmů se dočkáme. Značku totiž zakoupilo letos na jaře studio Hasbro a to má v plánu Strážce vesmíru obnovit pro hračky, trika, hry a spoustu dalších materiálů. To hlavní pro nás ale je, že jsou v plánu i filmy. Samotný šéf Hasbra Brian Goldner to potvrdil při jednom z rozhovorů. Teď si stačí počkat jen na to, zda se dočkáme znovu restartu nebo nějakého pokračování.


Co vy na to? Oceníte další Strážce vesmíru, nebo je to zbytečná ztráta peněz?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!