14. 2. 2008

Nové konkurzy Na stojáka

Po několikaměsíční pauze se vrací úspěšné konkurzy do zábavné stand-up comedy show Na stojáka vysílané na stanici HBO.

Máte-li dobrou vyřídilku a zdravou dávku exhibicionismu, originální nápady, vypravěčský talent, smysl pro ironický, sarkastický a třeba i černý humor a vaším životním snem je stát před publikem a projevit před ním naplno svůj talent, máte opět jedinečnou šanci! Stačí se přihlásit produkci pořadu a poté už jen přijít v jednom z těchto dnů 13. 2.,27. 2., 12. 3., 26. 3 a 9. 4. od 20:00 do Retro Music Baru ve Francouzské ulici 4 v Praze na Vinohradech, stoupnout si na pódium a rozjet svoji one man show. Je jedno, jaký koktejl publiku namícháte – zdali budete vyprávět veselou příhodu, která se vám stala, nebo imitovat slavné osobnosti - hlavně musíte zaujmout. Koho? No přece porotu. Ta bude složená z tvůrců pořadu, tedy režiséra Zdeňka Tyce, producenta Ondřeje Trojana, průvodcem pořadu Lumíra Tučka a zástupců HBO. Pomáhat jí v rozhodování bude i publikum složené z návštěvníků baru.

Ti nejlepší se utkají ve finále. A finále znamená natáčení. Koná se 20. a 27. dubna, vždy ve čtyři odpoledne a v osm večer v Retro Music Hall taktéž ve Francouzské ulici 4.

Samozřejmě, že konkurzů, a potažmo i natáčení, se zúčastní staří známí stojákoví harcovníci jak z řad slavných komiků, bavičů a herců, tak i minulých vítězů konkurzů. Pokud chcete být u toho, stačí si zakoupit na některý den vstupenku přímo v Retro Music Baru.

Pro přihlášení do konkurzu kontaktujte produkci Total HelpArt T.H.A. prostřednictvím e-mailu nastojaka@tha.cz nebo telefonicky na čísle 602 133 449.

Zdroj: 2media.cz

Veronika
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!