4. 6. 2018

Započala práce na třetím dílu z pěti chystaných

Řeč je pochopitelně o nové kouzelnické sérii Fantastická zvířata a kde je najít.

hlavní obrázek

Šestnáctého listopadu letošního roku, to je to kouzelné datum, kdy má premiéru dvojka Fantastických zvířat, tentokrát s podtitulem Grindelwaldovy zločiny. Všichni jsme jak na trní a očekáváme, co dvojka s sebou přinese – přeci jen poslední trailer vypadal skvěle a hodně nalákal. Pro připomenutí ho můžete zhlédnout níže. Určitě ale dobře všichni víte, že dvojkou to zdaleka nekončí. Ne! Fantastická zvířata nebudou ani pouhá trilogie.

V plánu je celkem pět filmů, což jsou ohromné ambice, které zde ale mohou, a podle mě budou, fungovat. Jednička totiž v roce 2016 s rozpočtem 180 milionů dolarů vydělala neuvěřitelných 814 mil. dolarů. Dvojka by mohla vydělat ještě víc, protože fanouškovský svět milovníků Harryho Pottera je velmi rozsáhlý a přeci jen dvojka nabídne pro jejich srdíčka víc nostalgie. Snad nás Grindelwaldovy zločiny nezklamou. Teď ale k tomu hlavnímu.

Začal se aktuálně psát scénář ke trojce, která by měla mít den své slávy v listopadu 2020. Sama J. K. Rowling potvrdila přípravy a sama usedá k papíru a tužce. Vždy prý stojí za vznikem filmu a může jej velmi výrazně ovlivnit. Tak snad režisér David Yates na její rady dá. Příběhově zatím netušíme, o čem by trojka mohla být, ale jsou opět potvrzeni všichni hlavní herci, tedy: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Katherine Waterston a Alison Sudol.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!