23. 5. 2018

Jurský svět 2 - co říkají ohlasy ze zahraničí?

Španělé už měli možnost vidět Zánik říše. Líbila se jim dvojka? Máme se vůbec těšit?

hlavní obrázek

Pátý nejvýdělečnější film světa a druhý nejvýdělečnější film v roce 2015 konečně brzy uvítá své pokračování. Tentokrát s dodatkem Zánik říše a česká premiéra nás čeká 21. 6. tohoto roku. Na novinku si určitě posvítíme v naší rubrice Nejočekávanějších novinek v měsíci červnu, ale už teď máme k dispozici první ohlasy, protože se novinka pouštěla v Madridu ve Španělsku. A jaké jsou ohlasy místních toreadorů?

Největším problém je, že všechny ohlasy jsou pochopitelně ve španělštině, ale pár se jich přeložilo do angličtiny. Možná vás to překvapí, možná ne, ale reakce jsou hlavně pozitivní. Navíc po skončení promítání nastalo desetiminutové standing ovation! Dle vyjádření konkrétních diváků byla měla být dvojka lepší blockbusterovou jízdou než předchozí díl. Zároveň je ale temnější a drsnější. Nechybí humor a od začátku do konce vás film nenechá vydechnout. Jeden divák podle své reakce ani nemrkal, jak ho film vtáhl. Pár lidí si ale stěžovalo na hollywoodskou šablonu, což se u takových velkofilmů dá žel čekat.

No, všechno bych to bral s rezervou, uvidíme, jak na sequel Jurského světa bude reagovat český divák, ale katastrofa to rozhodně nebude. Zjistíme už příští měsíc. Dokáže dvojka vydělat tolik co jednička v roce 2015?

Těšíte se na Zánik říše? Nebo tentokrát kino vynecháte?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
faithxwebsites
hodně dávno
Já se hrozně těším :D myslela jsem si, že oživit Jurassic fandom bude debakl, ale Jurassic World...