22. 5. 2018

Spider-Man: Homecoming 2 nabídne dva záporáky

Kdo se z jedničky vrací a kdo obsadí zcela novou roli?

hlavní obrázek
Než se do toho pustíme, tak pro jistotu: Článek obsahuje spoilery k filmům Spider-Man: Homecoming a Avengers: Infinity War.


Tak a teď s čistým svědomím. Spider-Man: Homecoming 2 se blíží. Premiéra už příští rok a natáčení je na spadnutí. Všem je asi jasné, že Tom Holland se převtělí počtvrté do Petera Parkera coby pavoučího muže (počítáme i Občanskou válku, jeho sólovku a aktuální Infinity War). Dále se vrací sexy tetička May, kterou ztvárňuje Marisa Tomei, a vrací se i původní štáb – režisér John Watts a scénáristé John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Příběh zatím neznáme, ale víme, že se bude odehrávat po událostech Avengers 4, takže tu máme další důkaz, že konec Infinity War se nedá brát zcela vážně a vše bude nakonec jinak. I když to snad nikdo vážně nebral!

Nyní ale to zajímavější, protože jsme se dozvěděli, kterému záporáku z komiksu bude Peter Parker čelit. A volba padla na týpka jménem Mysterio, což je chlápek ovládající hypnózu a telekinezi. Ta zásadní otázka ale zní, kdo jej ztvární. A s velkou pravděpodobností to bude Jake Gyllenhaal! Co vy na to?

Tím ale nekončíme, protože Spider-Man nakonec bude čelit ještě jednomu. Vrací se Vulture, kterého si opět zahraje Michael Keaton. Peter mu v jedničce zachránil život a nakonec jsme jej viděli ve vězení, takže jeho návrat je i logický. No, snad to pavouček zvládne. Očekáváme stejnou kvalitu jako u jedničky!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!