17. 5. 2018

Od hrdinství k ochraně rodiny při katastrofě

Chris Evans odloží oblek Captaina Americi, zahodí štít a bude čelit nepoznané síle přírody.

hlavní obrázek

Blíží se nám pomalu a jistě konec jedné velké éry ve sféře superhrdinů. Příští rok tu máme čtyřku Avengers a s několika dalšími hrdiny se určitě rozloučíme – ať už zemřou, či jen v příběhu přestanou figurovat. Jedním z nich je Robert Downey Jr., který díky tomu bude mít čas na třetí díl Sherlocka Holmese. Dalším, kdo rozhodně nezůstane pozadu, je Chris Evans, který delší dobu všem říká, že se svým hrdinou se štítkem chce skoncovat. A vybírá si velmi zajímavý projekt.

Své síly spojí s režisérem, který má na svědomí spoustu skvělých sci-fi filmů, ale také dokonalých kraťasů, které natáčel pro své soukromé studio. Nyní se ale Neill Blomkamp opět rozhodl natočit celovečerák. Zatím víme jen to, že půjde ryze o katastrofický film a hlavní roli si střihne právě Chris Evans, který ztvární otce od rodiny. To vypadá velmi slibně, protože Blomkamp stojí za filmy jako je District 9 a Elysium. Připravovaný katastrofický film se jmenuje Greenland a premiéru by měl mít v roce 2020.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!