16. 5. 2018

Chcete vyrazit na Plán útěku 2 do kina? Máte smůlu!

Podívejte se na první trailer a zjistěte, kde můžete film zhlédnout.

hlavní obrázek

Naposledy jsme o Plánu útěku 2 slyšeli, když jsme vám přinesli zprávu, že probíhá natáčení jak druhého dílu, tak i třetího, což v nás vyvolalo spoustu otázek, ale tvůrcům jsme fandili, že ukočírovat takovéto natáčení zvládnou. A za chvilku budeme moct posoudit jejich práci. Dvojka se blíží a s ní opět Sylvester Stallone coby Ray Breslin, expert na hledání únikových cest z vězení. Znovu se s ním vrací 50 Cent jako Hush a nově s ním uvidíme Draxe ze Strážců Galaxie – Dave Bautista, tedy Trent Dersoa. Jen ten Arnold se nevrací.

Konečně tu máme i trailer, který vám níže přinášíme, tak si jej zkuste vychutnat a pak nám dolu hoďte koment, jak se vám líbil. Mě osobně moc ne, ale třeba film překvapí. No a to se dostáváme k té další nepříjemné zprávě. Film totiž nepůjde do kin a to ani v Americe. Tam se rovnou dostane na placky do domácností. Takže tentokrát sledovat při akci Stalloneho v kinech nebudeme. Nemusíme ale truchlit, film i tak uvidíme a to na Netflixu, což zní velmi zajímavě! Skvělá kvalita a nemusíte jít ven.

Snad se film povede, protože nastalo pár změn. Nejvíce to odneslo křeslo režiséra, kam se už znovu neposadil Mikael Håfström, ale vystřídal jej Steven C. Miller, což je tvůrce, který na svém kontě moc skvělých filmů nemá. Tak snad mu dílo půjde dobře od ruky. Práci bude mít těžkou, protože sequel má o více jak polovinu menší rozpočet, než díl první. Navíc, když už jde film rovnou na dvdčka a obejde kino, nevěstí to nic dobrého. Ze samotného traileru je poznat, že to možná spadne do kategorie béčkových filmů. Posuďte sami. Máme se vůbec těšit na trojku, která bude mít premiéru příští rok?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!