15. 5. 2018

Katastrofa pro další díl rychle a zběsile?

Občas stačí jedna změna v tvůrčím týmu a může být vymalováno.

hlavní obrázek

Devátý díl populární série je pochopitelně stále v plenkách, navíc se ho dočkáme až v dubnu roku 2020, ale přípravy probíhají už teď. Například víme, že režie se ujímá po lehké přestávce Justin Lin, který s natáčením rychlých a zběsilých aut zkušenosti má – dohlížel na čtyři z nich (Rychle a zběsile: Tokijská jízda , Rychlí a zběsilí , Rychle a zběsile 5 a 6). Další jistotou vždy byl scénárista Chris Morgan, který psal pro všechny díly z celé série počínaje od Tokijské jízdy. A to se právě změní. Chris Morgan už devítku nenapíše.

Novým, který se toho ujme, je Daniel Casey. Že vám jeho jméno nic neříká? No, to bude tím, že zatím napsal scénář jen k sci-fi filmu Kin, takže filmové zkušenosti z tohoto týpka moc nesrší, ale doufáme, že se předvede a napíše něco božího. Jo, osmička se bude těžko překonávat. Co ale Chris Morgan? Ten daleko od značky naštěstí neodejde, protože bude psát spin-off s Hobbsem a Shawem, který má premiéru příští rok. Tak snad se jak devátý díl, tak i odbočka povede.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
Chachan
hodně dávno
Kolik dílů to ještě bude mít, než někdo konečně pochopí, že je to minimálně od 4. dílu totální...
Atticus
hodně dávno
Pokud nebudeme počítat nějaké odbočky, tak se bude končit desátým dílem.