21. 5. 2018

Chystá se druhý díl Zombielandu a další novinky

Obsazení hororu To nabírá na obrátkách, odešla další herecká hvězda a poznáme Thanosova dědečka - jsou tu aktuální novinky.

hlavní obrázek

Jeden celý týden za námi a to znamená co? Správně, vaší týdenní dávku nejnovějších filmových novinek, které jsme pro vás celých sedm dní sbírali a snažili jsme se, abychom ani jednu zajímavou nevynechali. Takže na co se dneska těšit? Spousta zajímavostí ohledně světa Star Wars. Také na své si přijdou milovníci komiksů, ale třeba i životopisných filmů. A ani tento týden nebudete ochuzeni o hutnou dávku nejnovějších trailerů. Tak bez dalších zbytečností pojďme na to!

Best of best



Začneme rovnou smutnou zprávou, abychom se pak mohli věnovat už jen těm pozitivním. V tomto týdnu nás opustila herečka Margot Kidder, kterou budete hlavně znát jako Lois Lane ve filmech se Supermanem v 70. a 80. letech, kde super muže ztvárňoval Christopher Reeve. Ten už je čtrnáct let po smrti.

Když se spojí báječný režisér a skvělý herec, vždy z toho vznikne něco zajímavého. Tento týden jsme se dozvěděli o takovéto spolupráci rovnou dvakrát. Režisér Steven Spielberg a herec Leonardo DiCaprio spolu natočí životopisný film o 18. prezidentovi USA Ulyssese S. Grantovi. Druhou dvojicí je režisér Clint Eastwood a herec Bradley Cooper, kteří zas budou pracovat na dramatu The Mule, jež vypráví příběh o osmdesátiletém kurýrovi, který pracoval pro mexický kartel.

Sequel loňského oblíbeného hororu To dostává celkem zajímavý tvar. Obsazení dospělých verzí mladých hrdinů z jedničky obdrželo tento týden dvě nové tváře. První je herec James Ransone, který bude hrát Eddieho a druhým je Andy Bean. Ten zas ztvární dospělého Stanleyho. Kromě těchto dvou máme z minula potvrzené herce – Jessica Chastain, James McAvoy a Bill Hader. Vypadá to, že minimálně hereckým obsazením nás To 2 nezklame.

Pořád doufáte, že bude dříve plánovaný Dark Universe, který měla nakopnout nedávná Mumie, ale žel se tak nestalo? Ano, obrovitý projekt šel k ledu, ale vznikla malá naděje. Malíř Robert Vargas totiž sdílel příspěvek na svém Instagramu, kde mimo jiné uvedl, že měl schůzku s týmem Dark Universe a že jim děkuje. Dále dodal, že se pracuje na něčem velkolepém. Že by jej studio najalo na nějaké kresby? Uvidíme, co se z toho vyvine, ale možná se přeci jen dočkáme sdíleného vesmíru plného monster.

Než se pustíme na další novinky a zprávy, musíme vás na jednu věc upozornit. Tento týden se na internetu vyskytlo pár zpráv o chystané sólovce Obi-Wana Kenobiho. Ano, o jeho přípravách jsme vás sami informovali, a i když Disney a Lucasfilm nic ofiko nepotvrdili, film se začal opravdu pomalu chystat. Nedávno se ale objevily zvěsti o názvu filmu a o synopsy. To jsou však klepy. O co šlo? Film by se dle zahraničního bulváru měl jmenovat Obi-Wan: A Star Wars Story, což samo o sobě klidně pak může být pravda, protože zatím máme krásné příklady v podobě Rogue One: Star Wars Story a Solo: Star Wars Story. I tak, není to potvrzené. Co se týče příběhu, tak měl Obi-Wan hlídat mladého Skywalkera na Tattoine a pomáhat v boji farmářům proti pouštním lidem. Zní to velmi zajímavě, možná bychom si to i přáli, ovšem všechny tyto zprávy vyšly z bulváru, takže nejsou důvěryhodné. Samozřejmě vám ale ihned oficiální zprávy o tomto spin-offu přineseme, jakmile se objeví.

Další novinky



Třetí díl Strážců Galaxie má oficiální název. Nikoho asi nepřekvapí, že zní takto – Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Když už jsme o těch komiksů, tak film o předcích Thanose má scénáristy. Jsou to bratranci Matthew K. a Ryan Firpo. Film se bude jmenovat The Eternals.

Dočkáme se Zombielandu 2! Premiéra by měla být příští rok v říjnu, což je přesně deset let, kdy měla premiéru jednička.

Remake filmu Suspiria z roku 1977 má datum premiéry. V novém zpracování uvidíme herečku Dakotu Johnson a režie se ujmul Luca Guadagnino. Suspiria dorazí už letos a to 2. listopadu.

Shazam! – několika měsíční natáčení skončilo a premiéru očekávejte příští rok v dubnu.

Rychle a zběsile po letech mění scénáristu. Pro tuto novinku jsme si vyhradili celý článek, který můžete najít zde.

Dále jsme se dozvěděli, že herec Chris Evans po své dlouholeté roli superhdiny si zahraje otce od rodiny v katastrofickém filmu od skvělého režiséra. Pro připomenutí najdete náš článek tady.

Gambit se začne natáčet letos na konci léta.

Zajímavosti

Star Trek se dočká zcela nové trilogie, která nebude nijak vázaná na stávající filmy.

Herec Harrison Ford, tedy zcela původní představitel Han Sola, se vydal do kina na Solo: Star Wars Story a film se mu dle jeho slov moc líbil. Zároveň se s tímto filmem pojí další zajímavost – nový Lando Calrissian se natolik divákům líbil, že by chtěli jeho samostatný film. To je pro herce Donalda Glovera zajisté lichotka, ale myslíme si, že se zatím tak určitě nestane.

Blíží se Plán útěku 2, kde opět zazáří Sylvester Stallone. Mistr na útěky z věznic se ale tentokrát nevrací do kin a v Americe jde rovnou do domácností na video. My však o něj i tak nepřijdeme, protože si na něj práva zakoupil Netflix.

Trailerové okénko aneb na co se těšit

Rozpohybujte své boky a zároveň zjistěte, jak to vlastně bylo!

Rami Malek vdechne život do Freddieyho Mercuryho. Jak je z traileru krásně vidět, nebude se jednat o nudný životopisný film, ale prožijeme velkolepé koncerty, plné stadiony a hlavně uslyšíme skvělé písničky. Jo, to vypadá dobře.

Rozkaz zněl jasně … Přepravit a udržet naživu

Mark Wahlberg ve velmi akční podívané musí převést klíčového svědka, což nebude vůbec jednoduché. Zatím není jisté, jestli se do našich kin snímek podívá, ale byli bychom moc rádi. Vypadá to totiž hustě!

Tom Cruise nás opět přesvědčuje, že kaskadéra nepotřebuje

Trailery na další díl Mission: Impossible jsme již měli, ale tento zcela nový je jedním slovem fantastický. Vychutnejte si jej. Premiéra v našich kinech už 26. 7.

Mraveneček se už blíží

Premiéra je už 5. 7., což uteče jako voda. Takže vám přinášíme pár nových záběrů na dobrodružství Ant-Mana a Wasp. Konečně zjistíme, co dělal mravenčí hrdina během Infinity War.


Tak to dneska je vše. Líbila se vám nějaká novinka? Dejte nám vědět. Tak zas za týden!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!