12. 5. 2018

Chcete spin-off filmu G.I. Joe? Máte ho mít a s ním i třetí díl!

Která postava se dočká svého filmu a jaký scénárista se na něm bude podílet?

hlavní obrázek

Pamatujete si na dva akční filmy G.I. Joe? Určitě ano, i když se nejednalo o nic tak světoborného, malinký kráter v mysli diváků oba dva filmy zanechaly a můžeme s klidem říci, že to byla skvělá akční zábava. Správně, zábava! A ta zábava bude pokračovat. Třetí díl očekáváme delší dobu. Zatím se ho možná dočkáme 27. března roku 2020. Značka se ale bude rozšiřovat dál. Jedna z postav dostane vlastní celovečerní film. Napadá vás kdo?

Já osobně bych byl vedle jak tak jedle. Takže se něčeho chytněte – tím vyvoleným je Snake Eyes. Pokud marně pátráte v paměti, kdo to byl, tak vám trochu poradím. Ninja s maskou a neřekl ani slovo (pokud se nepletu). Už víte? Tak to je on. No, uvidíme, zda tento hrdina dokáže utáhnout celý film, ale se správným pojetím by mohl být jeho příběh a třeba i učení zajímavé. Zatím netušíme, kdo by spin-off mohl natočit, ale známe scénáristu. Jeho jméno jste tento týden už mohli u nás vidět. Evan Spiliotopoulos – tedy muž, který stojí mimo jiné za úspěchem Krásky a zvířete a bude psát scénář pro druhý díl netflixového trháku Bright. Přejeme hodně zdaru a doufáme, že jak třetí díl, tak i spin-off se podaří.


A co vy? Stojíte o spin-off, nebo byste raději nechali značku být?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!