25. 4. 2018

Solo: Letošním filmem to ještě nekončí. Vrátí se znovu!

Alden Ehrenreich neoficiálně potvrzuje, že legendárního Sola ztvární hned několikrát.

hlavní obrázek

Tak to vypadá, že se vesmírného frajera Han Sola jen tak v budoucnu nezbavíme. Alden Ehrenreich, který vystřídal Harrisona Forda, se totiž upsal studiu celkem pro tři filmy. První z nich dorazí do kin už příští měsíc. A pokud vše klapne, dočkáme se nakonec celé prequelové trilogie. No, vesmír Star Wars se nám začíná pěkně rozpínat. Je to ale pochopitelné, jelikož Han Solo je velmi ikonickou postavičkou a jeho život musel být plný dobrodružství, navíc má kolem sebe spoustu zajímavých postav, takže ani tři filmy by neměla potkat únava materiálu.

Otázkou je, zda diváci budou o tolik filmů stát. Už samotné natáčení aktuálního filmu provázelo spousta problémů, přetáček a důsledných změn. První trailer moc nenalákal, a i když ten druhý byl už o něco zajímavější, stále ve vzduchu visí otázka: Povede se to? Spousta lidí tomu nevěří a možná ani do kina nezajdou. Snad se ale v květnu přesvědčíme na vlastní kůži, že se nakonec jedná o skvělou Star Wars odbočku (jako u Rogue One: Star Wars Story) a budeme po dalších filmech s tímto známým hrdinou dychtit o to víc.

Co vy na to? Chtěli byste víc filmů, nebo jeden je tak akorát?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
cale
hodně dávno
To se uvidí po premiéře. Jeden ale stačí¨.