24. 4. 2018

Další adaptace známé videohry - The Division

Očekávejme mišmaš Deadpoola, Atomic Blonde a Johna Wicka. Co všechny tyto filmy spojuje?

hlavní obrázek

Správně, tím spojníkem není nikdo jiný než David Leitch, režisér všech těchto zmíněných filmů (u Deadpoola pochopitelně mluvíme o aktuální dvojce). Nepostrádá tedy cit pro vytvoření skvělého akčního filmu. Dále mu nechybí odvaha, protože se pouští do temných a hlubokých vod videoherních adaptací, kde se už nejeden režisér utopil. Pro příklad můžeme zmínit Doom, Warcraft, Assassin's Creed – ze všech těchto filmů měly být výnosné a bombastické série. To se žel nestalo a tak by se snad mohl David Leitch zařadit mezi ty světlé výjimky, kterým se to povedlo.

David Leitch není ale prvním, kdo měl na snímku pracovat. Nejdříve se objevil Stephen Gaghan, ten se ale asi zalekl a projekt opustil (Poznámka: Mezi námi, Leitch je lepší volba!). Kdo by si ve filmu měl zahrát? Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain! Skvělé obsazení. Zatím nám tento režisér nepřichystal nic béčkového, takže i The Division by mohlo v jeho rukách dopadnou více než dobře.

Hrál jste někdo The Division? A mohlo by to v kinech vypadat dobře?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!