19. 4. 2018

Maleficent 2: Kromě Jolie uvítáme i Ajaxe z Deadpoola

Vracejí se nám herci z prvního dílu a záporák je také obsazený.

hlavní obrázek

Pochopitelně mluvíme o filmu Zloba – Královna černé magie z roku 2014, ale originální název je přeci jen o něco chytlavější. Konečně se celý projekt posunul směrem kupředu. Víme, že se vrátí hlavní dvě postavy z minulého dílu a budou je představovat stejní herci jako předtím. Ano, dává to smysl, ale v dnešní době přeobsazení není ničím výjimečným! Takže konkrétněji: Angelina Jolie se vrací jako Maleficent (Zloba chcete-li) a taktéž dvacetiletá Elle Fanning coby princezna Aurora. K těmto dvěma sličným herečkám se aktuálně přidává drsňák od kosti Ed Skrein. Jeho budete znát asi hlavně jako Ajaxe z Deadpoola. Nyní své zlomyslné sklony využije ke ztvárnění další záporné postavy a to v Maleficent 2.

Letos v lednu nám režisér Joachim Rønning potvrdil, že přípravné práce na sequelu začaly. Celou dobu se ale nevědělo, zda se Angelina Jolie do hlavní role vrátí, protože se očekávalo, že začne natáčet Frankensteinovu nevěstu, kde právě Angelina Jolie měla ztvárňovat hlavní roli. Film měl být součástí něčeho většího, nového sdíleného vesmíru studia Universal, který měla nakopnout Mumie. Jak ale víme, nestalo se tak (finančně nic moc, diváci si ji taky moc nepochvalovali) a tak Angelina Jolie má čas na jiné projekty.

Nezapomeňte si přečíst: TĚŠILI JSTE SE NA SDÍLENÝ VESMÍR PLNÝ MONSTER? UŽ SE NETĚŠTE

Maleficent jsme mohli vidět v roce 2014, kdy se 180 milionovým rozpočtem dokázal vydělat celkem 758,5 milionů dolarů (241,4 USA / 517,1 zbytek světa). Což je slušný výdělek, s kterým se už dá pracovat. Kdy se dvojky dočkáme, zatím nevíme. Nicméně Disney dubnu roku 2016 potvrdilo, že pokračování bude (zároveň potvrdili i pokračování Knihy džunglí) a premiéra by neměla být později než v roce 2019. No, uvidíme, jak to stihnout. Jak to vidíte vy? Těšíte se na Zlobu – Královnu černé magie 2?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 4 příspěvky v diskuzi
cale
hodně dávno
Taky se těším. Vypadá to dobře!"
TheDanielss
hodně dávno
Doufám, že se vrátí i Sam Riley v roli Diavala. Ten byl v jedničce nejlepší. No...
Janca.W
hodně dávno
Jednička byla natočená celkem slušně, tak proč ne. Přijde mi, že výroba těchhle výpravných hovadin...