13. 4. 2018

Donnie Yen bude velitel a učitel v hrané Mulan

Hvězda Rogue One: Star Wars Story či Návratu Xandera Cage si zahraje v novém zpracování Legendy o Mulan.

hlavní obrázek

Legenda o Mulan je kreslená pohádka z roku 1998 a vypráví příběh o dívce, která se ostříhala a nechala se naverbovat do armády místo svého staršího otce. Císař totiž zmobilizoval armádu a z každé rodiny v zemi musí alespoň jeden muž do války. A tak se Mulan ocitne v tváří v tvář krvežíznivé hordě Hunů a ochraňuje nejen svou rodinu, ale také Čínu. Pochopitelně by to sama nezvládla a tak má na pomoc rodinné duchy a strážného draka.

Nové zpracování by mělo vypadat jako nedávná Kniha džunglí, což vypadá velmi slibně. Do režisérského křesla se už posadila Niki Caro, od které jste nedávno mohli vidět snímek Úkryt v zoo. Hlavní postavu, tedy Mulan, si zahraje čínská herečka Yifei Liu, a tu bude právě učit a vést velitel Tung. A tím nebude nikdo jiný než hvězda akčních filmů a nedávného Rogue One: Star Wars Story Donnie Yen. Oba dva se již potkali při natáčení třetího dílu série Ip Man.

Nakonec to vypadá, že nové zpracování Mulan by nemusela být žádná ostuda. Premiéra zatím 27. 3. 2020. Těší se někdo z vás?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!