13. 4. 2018

Vesmírný Frajer Han Solo - nový trailer a reakce

Co říkáme na nový trailer u nás v redakci? Vychutnejte si ho s námi!

hlavní obrázek

Tak ho tu konečně máme a je zcela plnohodnotný. Vesmírný kovboj Han Solo ve svém prvním sólovém dobrodružství. Začátkem února jsme dostali pouze ochutnávku v podobně krátkého spotu ze Super Bowlu, ale tentokrát si můžeme užít strhující akci naplno. Co na trailer říkáte vy? Můžete nám své pocity napsat níže do komentáře. Nebo můžete svůj názor vyjádřit pomocí ankety, kterou jsme si pro vás připravili a najdete ji na konci článku.

Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravdě­podobnějších hrdinů ságy Star Wars. V hlavní roli Alden Ehrenreich a Emilia Clarke. V dalších rolí se objeví Donald Glover a Woody Harrelson. Česká premiéra 24. 5. 2018.

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Jelikož mám specifický vztah k SW, tak je tohle moje první setkání s Han Solo filmem. Nezajímaly mě teasery, nezajímaly mě postery, nezajímalo mě obsazení, no a teď jsem potkal tenhle trailer. A působí na mě dost rozpačitě. Jakoby tvůrci nevěděli, co od toho chtějí. Něco jako Indianu Jonese ve vesmíru, nebo něco, co perfektně zapadne do kanónu? Nebo epické vesmírné bitky? Trochu mi to přijde, jako když kočička s pejskem vařili dort. Od všeho dobrého trochu, ale z výsledku vám bude blbě.

Fruiko

První tři díly, tedy prequelovou trilogii, jsem viděl nespočetně krát v televizi. Přes „strašné efekty“ čtvrté až šesté epizody neboli originální trilogie, jsem se „dostal“ teprve před pár lety. Nikdy jsem se však nestal fanboyem, proto jsem asi neměl velké očekávání od sedmé epizody, která mě nakonec mile překvapila. Poté přišel „Darebák Jedna“ na který jsem byl absolutně nahypovaný. Bylo to temné, protagonisti vypadali jako vesmírní banditi/žoldnéři, očekávání se mi však nenaplnily. Poté přišla osmička a já byl bez jakýchkoliv očekávání, podobně jako u sedmičky. Kino jsem však opouštěl spokojený, velmi spokojený.Solova sólovka, která vlastně není úplně sólovka se pomalu, ale jistě i přes táhlé produkční problémy blíží. Občas jsem ani nevěřil tomu, že to vyjde. Ze začátku jsem si říkal, že na tom Disney prodělá, ale teď si o tom nejsem tak jistý. Poslední trailer totiž nevypadá vůbec špatně, na rozdíl od těch předchozích, přesvědčit se můžete sami. Nesmíme však zapomínat na to, že nemáme věřit Star Wars trailerům. Do kina se ale asi nechystám..

Micuda98

No, já vám stále nevím. Je pravdou, že první ochutnávka před několika měsíci mě natolik zklamala, že jsem se rozhodl film zatratit. Nový trailer je o poznání lepší, vymazlenější, vtipnější a zajímavější. Ale pořád to není ono. Nevím, čím to je. Postavou určitě ne, protože sám o sobě Han Solo je zajímavý a jeho „vznik“ mě láká a možná u něho chci být. Poznat nový svět, nové postavy, staré známé vidět v mladších verzí, objevovat nepoznané. Spíš mi ale asi nevyhovují herečtí představitelé. Hlavně teda Alden Ehrenreich v podání mladého Sola. Celé mi to přijde moc tmavé a nevýrazné. Akce je fajn a postavy a prostředí asi bude jako vždy rozmanité. No, odbočka od hlavní série v podání Rogue One: Star Wars Story mě šíleně bavila (víc jak sedmička s osmičkou), ale Hanu Solovi v kině šanci asi nedám. Už teď je mi jasné, že to bude spíš průměrné.

Atticus

První dojem – nic moc, nijak zvlášť mě trailer neoslnil. O něco zajímavějším se pro mě stal až někdy v půl druhé minutě, kde příběh nabral na síle. Dechberoucí podívaná to ale opravdu není. Nenadchl, neurazil… to předpovídám i o filmu samotném..

Nikola9

Nepatřím mezi skalní fanoušky Star Wars, viděla jsem samozřejmě epizodu I až VI, ale další díly už mě, přiznám se, bůhví jak nelákají. První filmy s Harrisonem Fordem byly odlehčené, zábavné, čím později natočený díl, tím se zvyšovalo napětí a obsažená temnota, ale zároveň filmy (bohužel) sklouzávali do tuctovosti. Han Solo vypadá zase o něco lépe. Tedy od atmosféry nejstarších dílů je to taky na hony vzdálené, ale působí to celkem vtipně, postavy jsou sympatické a tím, že se budeme dívat na zrod oblíbeného hrdiny, by děj nemusel být až tak šroubovaný. No uvidíme. Doufám, že ohnivých výbuchů, nakřápnutých hlav a hozených granátů nebude ve filmu příliš, závěr traileru už je na mě trochu dost zběsilý. Ukázka je také poměrně hodně tmavá, buď jsme v šerých interiérech nebo venku v noci, nezaškodilo by trochu víc světla. Celkově na mě ale trailer působí dobře, asi se nechám zlákat a zajdu na Sola do kina.

Janca.W

Nový trailer na Sola je nejspíš tím doposud nejlepším, až teď z toho vyzařuje alespoň lehce nadprůměrný film. Více se sází na příběh, propracovanější triky a herce, ale paradoxně trailer nejvíc padá na tom hlavním, který zoufale postrádá jakékoliv charisma. Naštěstí ukázka nestojí hlavně na něm a servíruje blockbusterový trailerový standard (kvalitní střih, burácivá hudba), který nijak neuráží a nejspíš fanouška Star Wars přesvědčí, že návštěva kina vlastně není až tak špatný nápad. Mě osobně tato série míjí, ale řemeslné kvality ukázce upřít nelze..

Esgalnor

Líbí se vám nový trailer na film Solo: A Star Wars Story?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!