29. 3. 2018

Robert Downey Jr. jako nový Dr. Dolittle

Čeká nás nové moderní zpracování staré klasiky. Kromě Iron Mana se na projektu bude podílet spousta známých herců.

hlavní obrázek

Všemi milovaný, hlavně tedy zvířaty, veterinář John Dolittle, který dokáže se svými „pacienty“ mluvit, se vrací na filmová plátna. Opět s jiným hereckým představitelem, ale tentokrát to vypadá velmi naděje. Kromě hlavní hvězdy v podání Roberta Downeyho Jr., se do filmu chystá několik dalších zvučných jmen.

Prvního zpracování se dětská knížka o tomto charismatickém doktorovi dočkala už v roce 1967, ale nepředpokládáme, že by převážná většina z vás o něm věděla. Tou známější variantou je zpracování s hercem Eddiem Murphym z roku 1998, které se poměrně stalo oblíbeným pro svůj humor a roztomilost hlavně u dětských diváků a celých rodin, a tak jsme se dočkali druhého pokračování. Nedáno jsme se dozvěděli, že práva na Dr. Dolittlea dostalo studio Universal a hned prohlásilo, že s ním plánují další reboot.

Nové modernější zpracování si bere na starost Stephen Gaghan, který režíroval například Zlato či politický thriller Syriana. Hlavní roli si střihne Robert Downey Jr., což už samo o sobě zavání kvalitní rodinnou podívanou. Pochopitelně musí mít kolem sebe spoustu zvířat, které někdo musí logicky namluvit. A Downey zveřejnil seznam dalších hereckých kolegů, kteří mu s tím pomohou. Takže v originálním znění uslyšíme tyto herce: Emma Thompson, Rami Malek, Craig Robinson, Marion Cotillard, Tom Holland, Carmen Ejogo, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Ralph Fiennnes a John Cena.

Sestava je to velmi zajímavá, a jelikož já osobě dávám přednost originálnímu znění, tak jsem hrozně zvědavý. Pokud půjde vše podle plánu, film by měl mít premiéru v dubnu 2019 a bude se jmenovat The Voyage of Doctor Dolittle.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!