18. 3. 2018

Nové ukázky na Avengers 3 a další novinky

Pojďte si s námi připomenout uběhlý týden a dozvědět se třeba i něco zcela nového ...

hlavní obrázek

Opět je jeden celý týden za námi a máme tu krásnou povinnost vám připomenout ty nejzásadnější filmové novinky a události. Tentokrát ale veškerá pozornost bude směřovat k trailerovému okénku, jelikož jsme se dočkali dvou nejvýraznějších ukázek na velmi očekávané novinky. Ano, trailery na sequel Fantastických zvířat a velkolepou komiksovou událost v podobě Avengers: Infinity War všechno přehlušily, takže se vlastně dá říci, že kromě těchto ukázek se nic tak výjimečného nestalo. Ale nebojte se. My jsme pro vás něco vyhrabali.

Best of the best



Margot Robbie dokáže zahrát cokoliv a přesvědčila nás o tom jako sexy Naomi z Vlku z Wall Street, bláznivá Harley Quinn ze Sebevražedného oddílu, Jane od Tarzana či nedávná Tonya na bruslích. A nyní má šanci zahrát si další výraznou roli a to v devátém celovečerním filmu od režiséra Quentina Tarantina. Jeho nejnovější snímek se bude nakonec jmenovat Once Upon a Time in Hollywood a nedávno jsme vás informovali o výrazném hereckém obsazení, které se režisérovi podařilo sehnat – článek pro připomenutí je zde. O účasti Margot Robbie se diskutovalo už dávno, ale spíš to bylo zbožné přání samotného režiséra. Přání jsou ale od toho, aby se plnila a tak začalo mezi studiem a touto herečkou vyjednávání. Pokud vše dopadne jak má, což se pravděpodobně stane, obě strany si plácnou a Margot se tak připojí k dalším hereckým esům. Měla by ztvárnit Sharon Tae, neboli oběť Mansonova gangu.

Fanoušci talentovaného sympaťáka Toma Hardyho jistě zaznamenali, že se tento herec chystá na natáčení snímku Fonzo, ve kterém si zahraje samotného Ala Caponeho. Tento gangster vládl Chicagu ve dvacátých letech 20. století a v roce 1931 byl potom stíhán kvůli neplacení daní a uvězněn. V důsledku zrušení prohibice se Caponeho říše začala rozpadat a sám Capone na tom také nebyl moc dobře, začala se u něj totiž projevovat demence, jako následek syfilitidy, jíž se v mládí nakazil. Dalo by se říci, že pro Hardyho role jako dělaná, takže se máme určitě na co těšit. A kdo si ve snímku Fonzo zahraje po boku Hardyho? V pátek byla zveřejněna jména Lindy Cardellini, která si zahraje Caponeovu manželku Mae, Matt Dillon se představí jako Caponeho nejbližší přítel, Kyle MacLachlan ztvární lékaře Karloka a Kathrine Narducci sestru Rosie. Režíruje Josh Trank a natáčení započne 2. dubna.

Internetem se šíří zvěsti o tom, že by se měl slavný režisér Ridley Scott pustit do natáčení snímku Queen and Country. Film bude vycházet z oceněného grafického románu Grega Rucky, hrdiny se superschopnostmi a nadpřirozené záporáky ale nečekejte. Komiks vypráví příběh Tary Chanceové, špionky v Sekci zvláštních operací MI6 a kromě nebezpečných misí se pokouší vykreslit také byrokracii a politiku, s níž se agenti zabývají v reálu. Uvidíme, zda se zvěsti nakonec potvrdí, na poli komiksových adaptací by tohle mohla být velmi příjemná změna.

Honey Boy zná představitele mladého Shia LaBeoufa. Ano, čtete správně, Shia LaBeouf se rozhodl, že by nebylo špatné převést na filmová plátna jeho mladistvá léta a tak vznikl scénář o dětské hvězdě, která se během desetiletí pokouší napravit svůj vztah se svým alkoholu holdujícím a zákony porušujícím otcem. Tatíčka si v tomto filmu zahraje právě Shia LaBeouf a svou mladší verzi přenechá Lucasi Hedgesovi, kterého jste v poslední době mohli vidět v oceňovaných filmech Tři billboardy kousek za Ebbingem, Místo u moře či Lady Bird. Že by LaBeoufova veřejná psychoterapie?

Další novinky

Spider-Man: Homecoming 2 hledá záporáka. Oficiálně se má jednat o postavu ve věkovém rozmezí 30 – 45 let a nemusí to být nutně muž. Takže se dočkáme možná záporačky.

Herečka DeWanda Wise opouští připravovaný film Captain Marvel. Zatím jsme si nebyli jisti, jakou postavu měla herečka ztvárnit, ale nakonec ve filmu vůbec nebude. Je to z důvodu toho, že je smluvně uvázaná k jinému projektu, kterému musela dát přednost a protože natáčecí dny jsou ve stejném termínu, musela komiksovku opustit. Pokud vás napadla otázka, zda se náhodou Captain Marvel v nadcházejících Avengers: Infinity War objeví alespoň na moment, tak vás nepotěšíme. Nestane se tak.

Když už jsme zmínili Avengers: Infinity War, tak v Americe byl zahájen předprodej vstupenek a hádejte co. Správně, zas byl trhnut rekord v prodeji. Doposud v rámci komiksových filmů vedl Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, ale Infinity War jej lehce předběhla a to jen za šest hodin. Tady se budou bořit kina.

Režisér James Mangold, který nám přinesl Logana, plánuje natočit kriminální drama The Force podle knižní předlohy od spisovatele Dona Winslowa.

Další spin-off od studia Sony Nightwatch napíše Cheo Hodari Coker , pod jehož rukama vznikal seriál Luke Cage. Film by mě být ve sdíleném vesmíru se Spider-Manem a Venomem.

Black Panthera do Venoma. Mluvíme o herečce Sope Aluko, která si v nedávném Black Pantherovi zahrála jednu z vedlejších rolí. Koho nebo co ztvární po boku Toma Hardyho zatím nevíme. Snad více objasní plnohodnotný trailer, který se k nám blíží.

Loňský horor Všechno nejhorší se dočká dalšího dílu. Natáčet by se mělo začít letos v květnu.

Trailerové okénko aneb na co se těšit

Ani tento týden jsme nebyli ochuzeni o několik zajímavých trailerů, které v nás ještě víc rozdmíchávají nedočkavost a zvědavost. Po dlouhém čekání přišly ukázky na druhý díl Fantastických zvířat a jedná se jednoduše o skvělý zážitek. Na film se moc těšíme.

Jedním z těch nejočekávanějších byl také druhý trailer na Avengers 3, kde své síly spojí skoro všichni hrdinové, ke kterým jsme si za ty léta vypěstovali vztah. Thanos to nebude mít jednoduché. A na konci ještě přidáváme trailer na film Adrift, který je založen na skutečné události a ukazuje nám mladý pár na širém moři, který bude bojovat o holý život.

Mladý a vitální Brumbál bez plnovousu

Jeden za všechny a všichni za jednoho

Když na širém moři hodně fouká

Co vyhlížet

Datum 23. 3. si zapište do kalendářů. Do kin míří druhý díl filmu Pacific Rim s podtitulem Povstání. Kromě této ryzí sci-fi novinky máte možnost zajít na oscarový snímek Dej mi své jméno či na historické drama Máří Magdaléna. Ty nejzajímavější novinky tohoto měsíce najdete zde. Tak zas za týden!

Článek byl vytvořen ve spolupráci s Janca.W.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Janca.W
hodně dávno
Dovolím si trochu holčičí reakci, můžu? Sam Claflin v novém filmu! Yes. Může mi akorát někdo...