28. 2. 2018

X-Meni stále žijí aneb studio Fox plánuje svou budoucnost

Na které projekty se v budoucnu můžeme těšit? Některé vás mohou překvapit.

hlavní obrázek

Studio Fox nelení a navzdory tomu, že se chystá pomalu na svůj odchod pod mocnou ruku Disneyho, plánuje svou budoucnost dál. V rukávu má celkem zajímavé kousky, a jelikož jich je několik, rozhodli jsme se, že vás o nich nebudeme informovat formou bleskové novinky, ale věnujeme tomu článek.

Co teda na jistotu víme? Letos se dočkáme Deadpoola 2. Trailery jsou venku, marketingová kampaň nabírá na obrátkách a datum premiéry, 18. 5. 2018, se pomalu a jistě blíží. Kromě něho se můžeme také těšit na další díl ze série X-Men, tentokrát s podtitulem Dark Phoenix. V tomto případě se jedná o velice očekávanou novinku, protože předešlý díl Apokalypsa moc díru do světa svým výkonem neudělal. Snad to tentokrát Sophie Turner, James McAvoy, Jennifer Lawrence a Michael Fassbender záchraní a bude se jednat o skvělý x-menovský film! Premiéra 1. listopadu 2018.

Tím jsme vyčerpali letošní rok. Je se sice na co těšit, ale co nás čeká dál? Další zmíněný projekt také nebude pro vás žádnou neznámou. Správně, New Mutants. Bystří čtenáři si určitě povšimli, že této hororové x-menovky jsme se měli dočkat už letos, ale nakonec se premiéra odsunula na 22. 2. 2019 a film čekají v létě přetáčky. Snad se začátkem příštího roku konečně těchto mladých mutantů dočkáme.

Dále je to už zajímavější, slibuji. V roce 2019 by do kin podle Foxu měl dorazit očekávaný GambitChanningem Tatumem v hlavní roli. Tuto postavu můžete sice znát z filmu X-Men Origins: Wolverine, kde ji ztvárnil Taylor Kitsch, zde se bude jednat ale o čirý začátek. Takže nová postava nezávislá na předešlých filmech. Natáčení by mělo začít každou chvíli.

Taktéž v roce 2019 bychom měli vidět slibovanou týmovku nazvanou X-Force. Pochopitelně zde uvidíme Deadpoola, Cablea a mnoho dalších postav. Točit se začne na podzim. Dále jsme se dozvěděli, že se chystá spin-off Fantastické čtyřky, kde hlavní prostor dostane všem známý záporák Doctor Doom. Poslední zajímavou informací je rozhodně to, že studio Fox ohlásilo sólovku pro Silvera Surfera – to je ta kovová postava ze staré Fantastické čtyřky.

Projektů je to požehnaně – k tomu si přidejte další ryzí x-menovské filmy. Uvidíme, které se dočkají poslední klapky a které dostojí svým premiérám. O změnách a dalších doplňujících novinkách vás budeme samozřejmě informovat. Na které se těšíte vy? Překvapilo vás něco?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!