17. 12. 2017

Další Kingsman? V plánu je toho víc než jen třetí díl!

Tajná služba a Zlatý kruh jsou za námi. Co máme čekat dál?

hlavní obrázek

Režisér Matthew Vaughn nám představil organizaci Kingsmanů poprvé v roce 2014. Po velkém úspěchu musela logicky přijít dvojka, které jsme se dočkali letos s podtitulem Zlatý kruh. Ta sice Tajnou službu nedokázala překonat, ale udržela si stejnou kvalitu a vydělala pouze o 15 milionů dolarů méně. Takže se přímo nabízí otázka, zda se bude pokračovat dál.

A ano, mělo by. Dle dostupných informacích na ní Matthew Vaughn pracuje a už ví, jak by závěr celé trilogie mohl vypadat. To je pro fanoušky tajných stylových agentů dobrá zpráva. Když film dostane zelenou, čemuž nic nebrání, tak bychom se trojky mohli dočkat už v roce 2019.

Dále se ale mluví i o jiných projektech. Pokud by trojka v kinech nepohořela, což se dle mého názoru stát nemůže, jelikož oba dva díly Kingsmanů jsou zábavné akční popkornovky, mohli bychom se dočkat i nějakých těch odboček. Sólovka pro nějakého z tajných agentů? Nebo se podíváme blíže na Statesmany? Možností je spousty a režisér má prý v hlavě spousty plánu.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 3 příspěvky v diskuzi
Fruiko
hodně dávno
Zrovna jsem dokoukal dvojku a myslím, že kvalitu/zábavnost si to víceméně udrželo. Takže pokud jim...
cale
hodně dávno
Já oba dva miluju. Další bych bral :)