15. 12. 2017

Deadpool pod křídly Marvelu? Disney kupuje Fox!

Myšák stále nemá dost a opět se rozrůstá. Co to pro nás znamená?

hlavní obrázek

Po několika týdnech spekulací a vyjednávání se to stává skutečně oficiální. Obrovitý gigant, který už pod sebou má studia jako je Pixar, Lucasfilm, ale i Marvel, bude mít pod palcem 20th Century Fox. Disney za tento obchod vypláclo 52,4 miliardy korun v akciích – a to koupilo jen poměrnou část, ne všechno!

Obchod nechme obchodem. Nás hlavně zajímají známé a zavedené značky. Tímto odkupem totiž dostává Disney pod sebe například Avatara, Vetřelce či Planetu opic a Predátora. Kromě seriálů se přesouvá i Deadpool, X-Meni a Fantastická čtyřka. A to je zase výhra pro Marvel.

Co od takového přesunu čekat? V blízké době asi nic. Je velice nepravděpodobné, že by Marvel svůj dobře rozjetý vesmír překopal a v Avegners 4 se objevil po boku Iron Mana například Deadpool či Magneto. Když se ale zadíváme do daleké budoucnosti, tak těch možností je opravdu hodně a jsme zvědaví, jak se s tím chlapci nahoře poperou.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!