5. 12. 2017

Čtvrtý Star Trek dostal nečekaný dohled!

Kdo na film dohlíží a kdo ho možná zrežíruje? Jméno vás určitě šokuje!

hlavní obrázek

Možná jste před časem zaregistrovali šeptandu na internetu ohledně dalšího dílu Star Treku a toho, že by ho měl napsat Quentin Tarantino. Ač se to v tu chvíli mohlo zdát neuvěřitelné, tak nyní jdou všechny pochyby stranou. Stalo se to totiž oficiální!

Ano, úspěšný Quentin Tarantino sepisuje scénář společně s J.J. Abramsem (Star Trek, Star Trek: Do temnoty). Jelikož má Abrams spoustu práce s devátým dílem Star Wars, je velice pravděpodobné, že režírování přenechá Tarantinovi. A to by mohlo být zajímavé. Jak všichni víme, Tarantinovy filmy jsou odlišné a vždy se jedná o něco originálního či nevídaného. Jak by asi vypadal Star Trek? Tarantino nikdy sci-fi nerežíroval. Jsou to pro něj úplně neznámé vody. Nepochybujeme, že by to zvládl, ale otázkou je, jak by výsledek asi vypadal? Uvidíme, co spolu chlapci vymyslí, a jestli studio nakonec Tarantina od projektu neodvolá. Pokud ale k tomu nedojde, musíme doufat jen v to nejlepší.

Aktualizace 8.12.: Nový Star Trek pod vedením Tarantina bude mládeži nepřístupný.

Jak se k tomu stavíte vy? Líbil by se vám Star Trek z rukou Tarantina? Nebo byste se toho obávali?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!