22. 11. 2017

Vraždu ve vlaku vystřídá vražda na řece

Bystrým divákům nemusíme napovídat. Hercule Poirot se vrátí a s ním i další případ!

hlavní obrázek

Pokud jste už letošní nové zpracování Vraždy v Orient expresu viděli, určitě vám neušel na konci filmu náznak na další pokračování s tímto legendárním detektivem. Už před premiérou zde naděje byla, ale muselo se počkat, jak si film v kinech povede. A už po několika dnech po premiéře se mu daří celkem obstojně.

Nyní má totiž vyděláno kolem 150 milionů dolarů, což v porovnání s 55 milionovým rozpočtem je skvělá částka. Studio Fox se hned chytlo dojné krávy a dalo zelenou dalšímu filmu od Agathy Christie s názvem Smrt na Nilu.

Pro diváky, kterým se letošní modernější zpracování líbilo, je to dozajista skvělá zpráva. Teď už si musíme počkat na další oficiální informace, ale je asi všem jasné, že Poirota si zahraje opět Kenneth Branagh, jenž by měl i další film režírovat. Na scénáři bude pracovat Michael Green (Vražda v Orient expresu, Logan …). Pokud jste na novinku nažhavení, můžete si zkrátit čekání buď knižní předlohou, anebo starým, leč kvalitním, zpracováním z roku 1978.

Kdo z vás se na Smrt na Nilu těší? A četli jste knihu?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 3 příspěvky v diskuzi
Fruiko
hodně dávno
Hehe. V tržbách píšu jaká to je bída a on tu vedle slaví. :-D
Esgalnor
hodně dávno
Tak pro Vraždu v Orient expresu je mnohem významnější evropskej trh, než americkej, a...
Atticus
hodně dávno
Víte, že otázka pod článkem se ptala, zda se na Smrt na Nilu těšíte? :D