9. 11. 2017

Těšili jste se na sdílený vesmír plný monster? Už se netěšte

Plány tohoto velkolepého projektu jdou ke dnu jako Titanic.

hlavní obrázek

Před uvedením letošního nového zpracování MumieTomem Cruisem mělo studio Universal obrovské plány na vytvoření nového sdíleného vesmíru plného monster. Ano, Mumie to měla vše rozpohybovat, jenže přišla ledová sprcha, kterou studio nečekalo.

Mumie totiž nejenom nenaplnila finanční plány, ale i diváci ji přijaly poněkud rozporuplně. Prostě se moc neujala. Hned po ni byla naplánovaná premiéra dalšího „monstra“ a to Frankensteinovy nevěsty na únor roku 2019, kde si měla zahrát Angelina Jolie a Javier Bardem. Po premiéře Mumie ale studio naplánovanou premiéru odsunulo na neurčito a teď není ani jisté, zda se jí vůbec dočkáme. A aby toho nebylo málo, tak Chris Morgan a Alex Kurtzman (ten má na svědomí letošní Mumii) hodlají tuto loď nechat potopit. Dávají totiž od plánu všechny monstra spojit dohromady v Dark Universe ruce pryč, i když to vlastně vymysleli oni. A že ty plány byly velkolepé – Frankensteinova nevěsta, Neviditelný muž, Vlkodlak, Frankensteinovo monstrum a potom je všechny s dalšími spojit v jednom filmu.

Pokud se vám ale Mumie líbila, nemusíte zoufat. Některá monstra by se přeci jenom svých filmů dočkat měla, ale kdy a jak, to je zatím ve hvězdách. Určitě ale sdílený vesmír nečekejte, minimálně ne s takovou kvalitou jak ho má vytvořený Marvel či DC Comics.

A co vy? Je vám líto, že pravděpodobně nevznikne Dark Universe, nebo jsou vám tyto příšerky ukradené?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!