11. 11. 2017

R. Scott stahuje z nového filmu Kevina Spaceyho

Na Kevina Spaceyho to všechno padá. Dokonce ho "vyhodí" již z natočeného filmu!

hlavní obrázek

Herec Kevin Spacey po odhalení jeho sexuálního skandálu, kterého se dopustil před lety na teprve čtrnáctiletém Anthonymu Rappovi, ztrácí půdu pod nohama a jeho kariéra se pomalu a jistě rozpadá. V seriálovém světě to začalo u slavného politického dramatu House of Cards, kde po dalším obvinění od kolegů ze štábu se rozhoduje, zda se herec vůbec v poslední šesté sérii objeví. Dle posledních informací by se měla série dotáčet už bez něho. Nás ale zajímavá převážně filmový svět a ani v něm to Kevin Spacey nemá už jisté.

Máme na mysli nový film režiséra Ridleyho Scotta jménem Všechny prachy světa, který měl mít premiéru v Americe 8.12. letošního roku. V tomto dramatu si Kevin Spacey měl zahrát slavného milionáře J. Paula Gettyho, kterému unesou jeho vnuka. S filmem se počítalo, venku byl trailer, premiéra stanovena a projekt dotočen. Pak ale přišly Spaceyho skandály a R. Scott se rozhodl herce průšviháře dát pryč. Jak to ale udělat, když je film natočen?

Navzdory tomu, že herec není vůbec poznat (maskéři umí své), tak by jen jeho jméno mohlo rapidně snížit úspěch filmu. To nejen po finanční stránce, ale i co se týče cen. Scott chce útočit na Oscary. A tak se všechny scény, kde se Kevin Spacey objeví, vystříhají a nahradí se jiným hercem. Tím „náhradníkem“ není nikdo jiný než Christopher Plummer, jenž se o tuto roli předtím ucházel, ale chápeme, že v tu dobu bylo jméno Spaceyho přeci jenom lákavější. Naštěstí to nebude nic těžkého, jelikož scény, kde se objeví Paul Getty, se natáčely jen několik dnů. Musí se na plac vrátit i ostatní herci, kteří scény s Kevinem Spaceym natáčeli, a pokud se to vše povede, měla by se premiéra filmu stihnout v plánovaném termínu. Tedy 8.12.2017 v Americe a u nás 4.1.2018. Pokud jste si na film Všechny prachy světa dělali chutě, neměli byste o něj přijít.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 3 příspěvky v diskuzi
Martin
hodně dávno
Asi naivní představa, že v roce 2017 má každý právo na nezávislý soudní proces. Kevina sice...
Fruiko
hodně dávno
Taky mi přijde celá tahle aféra šílená. 30 let jsem držel hubu, ale teď jsem si vzpomněl... A...
Janca.W
hodně dávno
Tak já i dokážu pochopit, že se někdo ozve po 30 letech, ale stahování filmů a přetáčení...