7. 11. 2017

Míří k nám další "zázračné ženy", Wonder Woman byla jen začátek

Wonder Woman odstartovala novou éru filmů komiksových hrdinek.

hlavní obrázek

Hrdinové podle komiksových předloh už dneska nejsou vůbec výjimkou a ročně jich dostaneme rovnou několik. Převážně se ale jedná o mužské pokolení. Ano, je pravdou, že máme možnost vidět i hrdinky, ale ty se do nedávna „schovávaly“ v týmovkách a samostatně moc vidět nebyly. Pak přišla Wonder Woman a vše se změnilo.

Gal Gadot coby Wonder Woman dokázala nejenom zvednout ze země studio DC, ale ukázala nám, že žena jako akční hrdinka dokáže unést na svých bedrech celovečerní film a vytřískat z toho stovky milionů dolarů zpět. A i když se jedná zcela o logický krok, najednou to všem začalo šrotovat a roztrhl se pytel s podobnými nápady. Pojďme se na ně společně podívat.

Samozřejmě ne za všechny připravované projekty může úspěch WW. Některé byly naplánované již dávno dopředu. Mluvíme například o studiu Sony a jejich připravovaném filmu s Black Cat a Silver Sable. Dále se dočkáme Wonder Woman 2, ale ani Marvel nezůstane pozadu. Asi vás zklamu, ale nemám na mysli Black Widow – tam bychom si samozřejmě všichni sólovku přáli. Řeč je o Captain Marvel, jenž se k nám dostane za dva roky. Příběh o této hrdince s nadlidskou silou, schopností létat, s nezranitelností a kdo ví s čím ještě, se začne natáčet začátkem příštího roku. Což je rozhodně jeden z nejzajímavějších projektů.

Pak tu máme ale dvě čerstvé novinky. Nedávno jsme se dozvěděli, že se chystá spin-off s Laurou z filmu Logan: Wolverine (X-23). Ano, to je ta malá nevinná holčička s baťůžkem, co občas dokáže vystrčit drápky. Zde se také není čemu divit, jelikož Dafne Keen v této roli skutečně zazářila a její samostatný film by mohl být zajímavý. U tohoto spin-offu si budeme ještě muset chvilku počkat na oficiální schválení projektu, ale není asi nic, co by tomu bránilo.

A tou nejžhavější novinou ve filmovém světě, která nám ještě propaluje monitory, je plán oživit Rudou Sonju! Jedná se o velmi „starou“ hrdinku, která byla k vidění například v roce 1985 na plátnech kin. Dostala se ale i do seriálu Conan, který běžel v roce 1997. A teď se snad dočkáme hraného filmu. Pokud ano, bude se jedna o velice akční jízdu, jelikož si to pod své ruce chce vzít studio Millenium Films, jenž má na svědomí například Expendables: Postradatelní, Pád bílého domu či čtvrtého Ramba. A to zavání skvělou jízdou.



Jaký je váš názor a kterou hrdinku byste zrovna vy rádi viděli v kině? Dejte nám vědět!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!