27. 9. 2017

Plán útěku 3 se natáčí. Počkat! Kde je dvojka?

Dvojka ještě neměla ani premiéru a díl třetí se už natáčí. Zoufalost nebo odvaha?

hlavní obrázek

Spíše bych to nazval jistota. Jednička sice velký odkaz nezanechala, dokázala ale vydělat slušné peníze. Do projektu se vrazilo cca 50 – 60 milionů dolarů a návratnost byla z celého světa 137,1 milionů. Je pravda, že v Americe na to nikdo nechodil, protože z kin se vybralo jen 25 mega, ale svět se činil. To byl důvod, proč se natočila dvojka, která ještě nemá pevný datum premiéry, ani trailer, ani oficiální synopsi, prostě nic. Asi by nás nepřekvapilo, kdyby se začal sepisovat scénář k dalšímu pokračování, ale oni se do toho vrhli rovnou po hlavě. Herci skáčou na place před kamerou, Sylvester Stallone si mastí svaly, a natáčení je v plném proudu. Když si věříte, nic vás nezastaví.

Je to ale trochu sázka na jistotu. Druhý díl stál totiž všeho všudy jen 20 milionů, takže se návratnost očekává, i kdyby polovina kin zkrachovala. A tak se studio rozhodlo hned natočit díl třetí. Co o něm víme? Uvidíme v něm pochopitelně Sylvestera, který si opět zahraje Raye Breslina, experta na útěky z věznic. Už ale v druhém díle, kterého bychom se měli dočkat na jaře příštího roku, nebude přítomen Arnold Schwarzenegger. Jeho vystřídal Dave Bautista – Drax ze Strážců Galaxie. A Dave jásá, jelikož nemusí před natáčením sedět několik hodin v maskérně. Jeho působení se potvrdilo i v aktuálně natáčeném třetím díle.

O příběhu existuje několik verzí, ale všechny se shodují na jednom. Sly by měl proniknout do věznice jménem Ďáblova stanice, aby dostal někoho ven – člena týmu, svou milou, dceru hongkongského ředitele jedné společnosti, či všechny najednou. Co také od tohoto filmu čekat jiného, než se dostat do vězení či z jeho spárů.

Trojka této akční jízdy se zatím jmenuje Escape Plan 3: Devil´s Station. Natáčení běží už několik dní uvnitř Mansfieldské věznice. Že je vám to povědomé? Ano, zde se natáčel slavný film Vykoupení z věznice Shawshank.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!