17. 9. 2017

Kdo si vezme na starost Wonder Woman 2?

Jedničku nám přichystala režisérka Patty Jenkins. Bude znovu na projekt dohlížet?

hlavní obrázek

Ať už komiksové filmy nemáte moc v oblibě, či dáváte přednost Marvelu, jedno uznat musíte. Wonder Woman se povedla a DC konečně přišlo se zajímavým filmem, který dokázal investované dolary vydělat zpět, ale hlavně zaujal velké množství diváků. Na scénáři druhého dílu se proto už delší dobu pracuje a není tajemstvím, že ho dává dohromady režisérka minulého dílu Patty Jenkins spolu s Geoffem Johnsem (šéf DC Films). Kdo ale sedne na režisérské křeslo?

Opět to bude Patty Jenkins. Možná se ptáte, proč to vůbec zmiňovat. To přeci muselo být od samotného začátku jasné. No, nebylo. Patty Jenkins totiž měla smlouvu jen na jeden film, takže její účinkování na dalším projektu nebylo jisté. Naštěstí jsme se dočkali logického kroku a Jenkins bude režírovat i dvojku.

Kromě těchto dvou zvučných jmen se na filmu podílí (přesněji na scénáři) Dave Callaham. Scénárista, který stojí za filmy jako je Doom, Godzilla či Expandebles: Postradatelní. Zkušenosti chlapec tedy určitě má a doufáme, že je zužitkuje správným směrem.

Ještě jedna zajímavost. Za první díl si Patty Jenkins odnesla přibližně milion dolarů. Za dvojku by za celou svou práci měla inkasovat cca 9 milionů dolarů. Kolik by si asi odnesla za trojku?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!