6. 8. 2017

Johnny English: Natáčení 3. dílu začalo

Včera jsme vás informovali, že bude trojka této úspěšné komedie. Kdo ale film natočí? A kdy bude premiéra?

hlavní obrázek

Před čtrnácti lety jsme měli možnost poznat bezchybného, svůdného a prudce inteligentního agenta jménem Johnny English. Dobře, trochu to přehnal s prášky na potlačení inteligence, každopádně se nám všem zapsal do mysli. Pokud se vám tedy dva díly této série líbili, určitě oceníte pokračování.

Kdy se na další vtipné dobrodružství můžeme těšit? Premiéra je zatím naplánována na 12. října 2018. Právě v těchto dnech začalo natáčení a na place začíná pobíhat Rowan Atkinson v roli Johnna Englishe. A kdo pro nás film natáčí? Je to David Kerr. Režisér, který zatím natočil jen pár TV filmů, jenž pravděpodobně nikdo nikdy neviděl, ale v seriálovém světě se mu docela daří – Doctors, Fresh Meat, Inside No. 9.

O čem bude příběh se zatím netuší, ale jakmile se něco dozvíme, rádi vás o tom informujeme. Těšíte se na další dobrodružství tohoto agenta?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!