26. 7. 2017

Wonder Woman se vrátí v roce 2020!

Líbilo se vám dobrodružství této krásné Amazonky? Tak neplačte, vrátí se znovu!

hlavní obrázek

Nikdo asi z nás nepočítal s tím, že by se Wonder Woman podruhé do kin nepodívala. Samozřejmě nemluvíme o letošní Lize spravedlnosti, kde taktéž tasí svůj štítek a ukáže nám své sexy nohy. Máme na mysli samostatné dobrodružství podobné tomu, které bylo letos ke zhlédnutí v našich kinech. Jak název článku trefně napověděl, uvidíme jí znovu v roce 2020.

Více podrobností k připravovanému druhému dílu nemáme. Pochopitelně se vrátí Gal Gadot, aby Wonder Woman opět ztvárnila. Nad filmem by taktéž měla znovu dohlížet Patty Jenkins, režisérka, díky které dokázala jednička vydělat přes 780 mil. dolarů. Její účinkování není ještě oficiálně potvrzeno, ale je to více méně jisté. Kdo jiný by se na to lépe hodil? Právě se pracuje na scénáři a dle všeho by se druhý díl neměl odehrávat během první světové války. I tak by měl příběh probíhat v minulosti.

Kdo z vás uvítá dvojku? A plánujete vidět Wonder Woman i v letošní Lize spravedlnosti?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!