25. 7. 2017

Další film s 007 má naplánované datum premiéry!

Takže se ho skutečně dočkáme. Zjistěte s námi, kdy ho uvidíme v kinech a kdo ho možná natočí...

hlavní obrázek

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že do role dalšího agenta 007 se pravděpodobně vrátí Daniel Craig (článek zde). Dneska máme pro vás další žhavou novinku. Víme totiž, kdy se pětadvacátý film o Jamesu Bondovi podívá do kin. To magické datum je 8. 11. 2019 (u nás samozřejmě o den dříve).

Zatím pořádně nevíme, kdo si agenta 007 zahraje, ale je pravděpodobné, že by to opět mohl být Daniel Craig. Nedávno prohlásil, že by si ho rád znovu zahrál a fanoušci by ho rozhodně uvítali. Pozitivní je i to, že na scénáři bude makat stejná dvojka jako u předcházejících dílů – Neal Purvis a Robert Wade.

Kdo film natočí? Vybraný režisér není, ale podle zahraničních médií se uvažuje o třech kandidátech. Prvním z nich je Denis Villeneuve, který dokončuje právě Blade Runnera 2049 a před rokem nás potěšil Příchozíma. Rozhodně by to byla dobrá volba. Dalším kandidátem je David Mackenzie – Za každou cenu. A tím třetím je méně známý Yann Demange. Koho si asi studio vybere?

Sice je to ještě daleko a spousta věcí se může změnit, ale těší se někdo z vás?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!