21. 7. 2017

Pokračování Raubíře Ralfa spojí Star Wars a Disney princezny

Disney plánuje v sequelu animáku Raubíř Ralf velké věci, mimo jiné chce spojit na první pohled nespojitelné.

hlavní obrázek

Hollywoodský studiový gigant, který víceméně nemá žádnou konkurenci, se rozhodne v nadcházejícím sequelu animáku z roku 2012 Raubíř Ralf využít toho faktu, že vlastní skoro půlku planety.

Na akci Disneyho, podobající se slavnému Comic Conu, D23, bylo oznámeno, že dvojka Raubíře Ralfa bude vlastně takový obří crossover. Zároveň prozradilo podtitul sequelu – Ralph Breaks the Internet. Název tedy napovídá, že se Ralf přesune od konzolí a podívá se na zoubek internetu.

Právě na D23 pustil Disney fanouškům ukázku z filmu, kterou popsal web Entertainment Weekly. Ve filmu prý Ralf a Vanilopka, hlavní duo z originálního snímku, opustí prostředí arkádových her a dostanou se do světa MMO hry (masivní multiplayerová online hra). Jejich cesta pak pokračuje na OhMyDisney.com, oficiální blog Disneyho (z důvodů křížové propagace). Vanilopka zde následně dostane prohlídku po stránce od digitálního udavače trendů, postavy jménem Yesss. No a vzápětí jsou vidět přesunující se Disney princezny, obestoupeny Stormtroopery, před nimiž letí Iron Man a Dumbo.

Většina princezen zde bude v originálním znění namluvena herečkami, které jim propůjčily hlas i v originálních příbězích. Dočkáme se tak hereček jako jsou: Mandy Moore (Locika – Na vlásku), Paige O'Hara (Belle – Kráska a zvíře), Anika Noni Rose (Tiana – Princezna a žabák), Linda Larkin (Jasmína – Aladin), Kelly Macdonald (Merida – Rebelka), Jodie Benson (Ariel – Malá mořská víla), Kristen Bell and Idina Menzel (Anna a Elsa – Ledové království), Ming Na (Mulan – Legenda o Mulan), Irene Bedard (Pocahontas – Pocahontas), and Auli'i Cravalho (Vaiana – Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa). Zatím ale není jasné, zda podobná taktika bude i u českého dabingu.

Propojení obřích filmových univerz a ikon zní ale extrémně lákavě. Studio si je jasně vědomo toho, že v žádném filmu neuvidíte postavy z kreslených Disneyovek, Marvel superhrdiny a Star Wars postavy pohromadě – kromě dvojky Raubíře Ralfa. Láká vás to, nebo na vás taktika Disneyho zatím nijak nefunguje? Na změnu názoru máte času dost, film Ralph Breaks the Internet: Wreck-It-Ralph 2 (oficiální český název stanoven není, ale dost možná půjde jen o Raubíř Ralf 2) má premiéru v Britských kinech stanovenou na 30. listopadu 2018.

Esgalnor
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!