18. 7. 2017

Hulk v sólovce? Tak s tím nepočítejte

Mark Ruffalo se rozpovídal o svém zeleném hrdinovi a nevypadá to vůbec dobře.

hlavní obrázek

Představitel rozčíleného hrdiny na steroidech se rozpovídal, proč se nedočkáme jeho sólovky. Otázka je to logická, protože už dva samostatného filmy v minulosti natočeny byly a nyní Hulk v rámci filmů od Marvelu jen kvete. Poptávka je tedy vysoká. Proč jí ale studio neuspokojí?

Rozhodně to není z důvodu, že minulé filmy moc úspěchů nesklidily. Hulk je teď na špici a všichni by ho uvítali. Je to tím, že s touto postavičkou si Marvel nemůže dělat, jak uzná za vhodné. Hulk totiž spadá pod Universal. Marvel má proto lehce svázané ruce. Hulk sice může poskakovat v jejich filmech, ale vždy jen v týmovce či s jiným hrdinou (viz letošní Thor: Ragnarok).

Podle Ruffala se studia nemohou dohodnout a Universal svá práva pro sólovku Hulka nepustí. A to je škoda, protože by to jistě diváci uvítali a Universal by na tom mohl vydělat dost slušné peníze. Nebuďme ale jen skeptičtí. Třeba se nakonec sólovky dočkáme a studia se domluví jako vždy. Jen aby to nebylo za dlouho. Mark Ruffalo už přeci jen není žádný jinoch a nový představitel by to měl po jeho výtečném odkazu velice těžké …

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
megawir
hodně dávno
Tohle je strašná škoda, hadi jsou to. Ruffalo je boží, samostatnej Hulk by určitě byl velká...