16. 6. 2017

Neill Blomkamp a jeho první kraťas zdarma

Zkraťte si s námi čekání na víkend u prvního krátkého filmu režiséra Districtu 9!

hlavní obrázek

Neill Blomkamp je výtečný režisér, který se hlavně prosadil sci-fi filmem District 9. Originální příběh, skvělá vizuální stránka a hlavně dostatečné výdělky. Co víc si přát? Je pravdou, že po tom velkolepém úspěchu se žádná obdobná sláva dál nekonala (spíše nadprůměrné snímky – Chappie, Elysium), ale naštěstí pro nás je Neill Blomkamp aktivním chlápkem a pořád něco kutí.

A tak si založil vlastní studio, jménem Oats Studios, a společně s ním se zaměřuje na krátké sci-fi filmy, kterých by do budoucna mělo být hned několik. Dneska máte možnost vidět jeho první dílo a to zdarma.

O čem Rakka je? V příběhu uvidíme naší zemi ovládanou mimozemskou rasou, která mírně připomíná velké ještěry. Jejich mise je jednoduchá, vyhladit lidstvo a přeměnit planetu Zemi k obrazu svému. Díky tomu jsou lidé zotročeni či usmrceni a nevypadá to s námi vůbec dobře. Naštěstí tu máme výtečnou Sigourney Weaver, která přeci jenom s vetřelci má trochu zkušenosti a hodlá s tím něco dělat.

Pokud vás krátký příběh z postapokalyp­tického prostředí zaujal, další výtvory Neilla Blomkampa a jeho studia by měly být vidět na Steamu. Tam už žel nebudou zadarmo, ale za menší příspěvek. Není se čemu divit, nějak se to zaplatit musí a třeba díky tomu dostaneme v budoucnu opět celovečerák.


Tak jak se vám film líbil?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Micuda98
hodně dávno
Pro zájemce: Odkaz na celý film je na profilové stránce filmu, přesněji hned pod popisem filmu,...