4. 6. 2017

Úspěšný muzikál Mamma Mia! se vrací

Nebojte se, žádný restart, ale pokračování se stejnými herci. Už příští rok!

hlavní obrázek

Jste fanoušci muzikálu Mamma Mia! z roku 2008? Filmu, který dokázal vydělat přes 600 milionů dolarů, roztančit diváky a zaujmout milovníky písniček od legendární kapely ABBA? Tak to vás potěšíme. Bude totiž dvojka a to hned příští rok.

Ol Parker, to je jméno muže, který si pokračování vezme na starost. Znát ho asi budete z filmů Báječný hotel Marigold (i druhý díl) či z Teď a tady nebo Svatba ve třech. Co se týče hereckého obsazení, tak je velice pravděpodobné, že se vrátí všechny hvězdy z prvního dílu, jelikož už teď přislíbili účast Colin Firth, Meryl Streep, Amanda Seyfried či Pierce Brosman.

Čím blíže budeme k datu 19.7.2018 (datum premiéry), budeme vědět víc. O čem dvojka bude se zatím moc neví, ale je možné, že budeme v příběhu pokračovat dále nebo se podíváme i do minulosti. A jelikož to je muzikál, tak nebudou chybět opět písně, a to jak z minulého dílu, tak úplně nové. Od toho si hodně slibujeme a těšíme se.

Těší se i z vás někdo?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!