10. 5. 2017

Hellboy se vrací! Pokračování nás ale nečeká.

Třetí díl šel definitivně k ledu, ale i tak se Hellboy vrátí. Čeká ho totiž restart. Jste za to rádi?

hlavní obrázek

Jste příznivci Pekelného chlapce? O třetí díl jste se pravidelně modlili, ale on prostě nepřišel a nepřišel? Zklamu vás, už toho nechte. Třetí díl rozhodně nedorazí. Jak je to jenom možné, když ho zná každý a komiksové filmy se vždy musí uchytit? Odpověď je jednoduchá. Nevrátilo se tolik dolarů, kolik se počítalo, a tak třetí díl nikdy zelenou nedostal, i když se o něm hojně diskutovalo, a dokonce byly sepsané i návrhy. To vše bylo hozeno do koše. S Hellboyem se ale nadále počítá.

Takže vše znovu a tentokrát lépe. Jde to ale lépe? Změn bude dost, a to nejenom protože se jedná o reboot, ale do režisérského křesla tentokrát neusedne Guillermo del Toro a vystřídá ho Neil Marshall (Psí vojáci, Hra o trůny). Taktéž chlapce z peklíčka čeká obnova. Ron Perlman si už rudý make-up nenatře a místo něho bude po place pobíhat David Harbour, kterého můžete znát například ze seriálu Stranger Things.

Abychom se od minulých dvou dílů odlišili, tak bude mít nový příběh s Hellboyem eRkový rating, takže děti zůstanou doma. Půjde se pravděpodobně ve stopách Deadpoola a Logana, jelikož u nich nepřístupnost dost zaválela. Momentálně se reboot pracovně nazývá Hellboy: Rise of the Blood Queen a brzy by mělo začít natáčení.

Na znovu oživování starých filmů jsme si už zvykli a někdy se to docela podaří a naše srdce zaplesá. Není ale na restart filmu Hellboy moc brzy? Je to přeci jenom teprve třináct let, co světlo světa spatřil první díl, který sice obrovské částky nevydělal, ale má obrovskou fanouškovskou základnu.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!