8. 5. 2017

Kingsman: Nakonec budou přeci jenom tři

Teprve nedávno jsme se nabažili ukázkami na druhý díl a už se mluví o dalším pokračování. Nu, když je jistota, tak je asi jistota.

hlavní obrázek

Je to mu už přes dva roky, co do našich životů vstoupili agenti a gentlemani v jedné podobě. První díl s názvem Kingsman: Tajná služba měl u nás premiéru v únoru 2015. Jednička stála pouhých 81 mil. dolarů a dokázala vydělat něco přes 414 milionů, takže není divu, že letos jde do kin pokračování. Příběh už známe, obsazení také a nedávno jsme dostali i slušnou vizuální dávku a kocháme se nad teaserem. Šance, že to bude šlapat jako předtím, je tak velká, že už teď se mluví o třetím dílu.

Samozřejmě, třetí díl dostane zelenou, až podle toho, jak se předvede díl druhý, ale už teď je skoro jisté, že dvojka bude následovat úspěchy svého předchůdce. Dokonce se mluví o tom, že by pokračování mělo být víc boží. Zlatý kruh (tak se jmenuje druhý díl) už totiž viděli někteří novináři, tedy jen jeho začátek, a ohlasy jsou velice pozitivní. A při této příležitosti se nechal režisér (Matthew Vaughn) slyšet, že pokud mu trojku dovolí, má pro ni obrovské, ale obrovské plány.

No, rejža nějaký obrázek o trojce už má a je hodně pravděpodobné, že ji nakonec zrealizuje. Takže se svět nakonec dočká kingsmanovské trilogie?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!