7. 4. 2017

Shrek se vrací! Čeká ho ale spousta změn

Milovníci Shreka nastražte uši. Naděje nevyhasla! Uvidíme ho zas a znovu.

hlavní obrázek

Zábavná postavička, která miluje bahno, pro ránu pěstí nejde daleko a má svatou trpělivost s oslíkem a kocourem. Ano, Shreka zná každé dítě a možná i mezi námi staršími se najde spousty fanoušků. Shrek si získal své fandy originálním zpracováním a humorem, u kterého se směje jak dítě, tak i dospělý. Je ale pravdou, že třetí a čtvrtý díl už nebyly takovým “wow“ momentem jako první dva. Přesto by bylo škoda nechat tuto značku bez povšimnutí. A proto pětka bude, i když se nebude navazovat.

Možná víte, možná ne, ale DreamWorks pomalu patří pod Universal, což stálo tři miliardy dolarů, a proto se přemýšlí, co se Shrekem dál. Jelikož je ale těžké vymýšlet neustále nová dobrodružství – už u čtvrtého dílu, kde jsme dostali alternativní realitu, to dřelo – tak scénárista Michael McCullers prohlásil, že Shrek 5 nebude navazovat a přijde se s něčím novým.

Ikdyž má McCullers scénář napsaný, neřekl, s čím novým se přijde. Takže zatím můžeme spekulovat. Bude se pátý díl točit kolem Shrekových a Fioniných dětí? Či se příběh zaměří na dosud vedlejší postavy a Shrek se objeví na skok? Na odpovědi si musíme počkat, ale pokud zlobra milujete, i tak je to dobrá zpráva.

Uvítáte dalšího Shreka, či se mělo už jak dávno přestat?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Anomálie
hodně dávno
Na první dva díly se klidně znova kouknu, třetí je trochu slabší, ale překousnu ho, no a poslední...