12. 4. 2017

Vzniká další komiksový svět

Další propojený komiksový vesmír plánuje studio Sony. O jaké postavy se jedná? A kdy se filmů dočkáme?

hlavní obrázek

Kolik těch propojených světů a filmů ještě bude? Když mluvíme o tomto tématu, určitě nám na mysli vyvstane Marvel a jejich Avengers, pak společnost DC a Liga spravedlnosti či nově připravující se vesmír monster v čele s Godzillou a Kongem. To jsem vyjmenoval jen pár příkladů. A aby toho nebylo málo, bude další. Snad se v tom nebudeme ztrácet.

Studio Sony zatím nechává Spider-Mana a jeho nového představitele Toma Hollanda poletovat po městě s Iron Manem a rozhodlo se jít vlastní cestou. Vytváří nový komiksový svět. A začnou hned o tomto podzimu.

To je totiž období, kdy se začne natáčet Venom. Nízkorozpočtový a nepřístupný film (po vzoru Deadpoola) o této temné postavě všechno rozpoutá. Venoma jsme sice mohli vidět poprvé už ve Spider-Manovi 3, kde útočil proti Peterovi Parkerovi, ale tentokrát se v připravované novince pavoučího muže nedočkáme. A zatím ani v těch dalších. Trochu to zní jako Karlík a továrna na čokoládu, ale bez Karlíka, jelikož Venom a níže uvedené postavy jsou ze světa Spider-Mana. Neustále se ale spekuluje, co se Spider-Manem dál a zda Hollanda nechat u Marvelu či ho stáhnout zpět. Toto téma je teď velice žhavé, ale o tom jindy.

Takže Venom je první postavou, co ty další? Chystá se film s Black Cat, což je hrdinka, která ovládá bojové umění a k útoku používá různé vychytávky (něco jako Catwoman). Ve svém filmu by neměla být sama, ale objevit se má i další postava a to Silver Sable – nájemná vražedkyně. Určitě v budoucnu bude nových postav přibývat a nakonec se setkají v jednom celovečerním filmu. Zatím se ale konkrétně mluví jen o těch třech. Přípravy na Venoma se dokončují a na Black Cat se píše scénář.

Co si myslíte o nových postavách a celkově novém komiksovém vesmíru? Jsou pro někoho tyto postavy známé a nebo o nich slyšíte poprvé?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
adrianconor
hodně dávno
Filmy podľa komiksov mám rád. Ale všetko treba robiť s rozumom. Preto chválim krok Marvelu,...