2. 4. 2017

Tomb Raider a jeho reboot. Co o něm víme?

Premiéra už příští rok, kamery v provozu a herci skáčou a běhají na place. Je načase se na novinku podívat zblízka.

hlavní obrázek

Určitě budete souhlasit s tím, že herečka Angelina Jolie vdechla život jedné z nejznámějších herních postav. Alespoň při zaznění jména Lara Croft a Tomb Raider se vám Angelina vybaví. Tomu je ale konec. Příští rok se chystá nový restart série. Co se zatím o rebootu ví?

Natáčení má pod palcem norský režisér Roar Uthaug, který oslnil katastrofickým snímkem Vlna. Angelinu Jolie nahradí jiná kráska – Alicia Vikander (Jason Bourne, Ex Machina, Dánská dívka) a ta se bude muset postavit nepříteli, drsnému Waltonu Gogginsovi.

Kromě jiných herců nás čeká i další příjemná změna. Příběh by nám měl ukázat samotné začátky této hrdinky. Ve filmu by se měla chovat jako obyčejná žena, která nemá vše zmáknuté, a nepřátelé jí mohou lehce zranit. Režisér prohlásil, že nechce žádný další akčňák plný digitálních triků, ale reálný a plnohodnotný film. Tak uvidíme, co se z toho vyklube. O minulých dílech totiž Roar prohlásil, že byly zábavné, ale že se chce odlišit. Že by nový Tomb Raider bez špetky humoru?

Premiéra zatím v březnu příštího roku. Natáčení je v plném proudu a na internetu se objevují první fotky. A o čem by tedy nový Tomb Raider měl být? Pokud jste hráli videohru z roku 2013, bude vám příběh bližší, jelikož se z tého hry hojně čerpalo. Lara Croft bude pátrat po svém zmizelém otci, který se měl naposledy objevit na jednom z ostrovů nedaleko Japonska. Její cesta k nalezení svého otce rozhodně nebude jednoduchá a bude muset projevit sílu, odhodlání, bystrost a odvahu.

Jak se tváříte na reboot? Těšíte se nebo vám Angelinu Jolie nikdo nenahradí?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
megawir
hodně dávno
Osobně se na tohle zpracování moc těším. Vypadá to na podobný restart jako u herní série, kdy...