16. 1. 2017

Velká filmová výzva 2017

Čtenářskou výzvu už asi znáte. Ale dokážete splnit tu naši filmovou? Přinášíme vám speciální novou funkci, se kterou si můžete zpříjemnit svůj filmový rok!

hlavní obrázek

Rok 2017 je tady. V novém kabátě jsme sice jen chvíli, novinky vám ale hodláme přinášet pravidelně (znáte Fruika, každou chvíli něco vymýšlí a chce po dalších pracovní výkony :)). Jako další způsob, jak prohloubit vaši filmovou závislost a zároveň ověřit, že se neflákáte, přinášíme velkou filmovou výzvu.

Výzvy v knižním světě už osvědčeně fungují a je možné, že jste se některé sami zúčastnili. Proč tedy neudělat něco podobného také s filmy?

Dokážete za letošní rok splnit všechny podmínky, co jsme připravili?

Pravidla

Letošní výzva trvá do 31. prosince 2017 včetně. Víme, že dnes není 1. ledna, takže máte trochu složitější podmínky. Proto vám zpětně uznáme všechny filmy, které již máte od začátku letošního roku ohodnocené. Jestliže jste dosud nehodnotili, začínáte s čistým štítem.

Výzva má být hlavně zábavou pro hráče. Dodá nám zároveň další super údaje k výročním statistikám, proto chceme, aby každý, kdo se zapojí, měl skutečně zájem. Výzva je z toho důvodu samozřejmě dobrovolná a nebude se počítat všem automaticky. Zapojit se nicméně mohou i ti, kteří se registrují v průběhu letošního roku. Sledovat a hodnotit můžete kdykoliv, no ne?

V první a hlavní řadě jde o zábavu. Proto vás prosíme, abyste nepodváděli a nevkládali do své výzvy filmy, které jste neviděli.

Velmi důležitou a hlavní podmínkou je to, že každý film je možné vložit pouze do jedné kategorie + samozřejmě především to, že vkládat musíte pouze filmy, co jste viděli a hodnotili letos! Pokud jste film viděli například minulý rok, nevkládejte ho (i kdyby jste ho hodnotili až nyní).

Jak mám vložit film, co jsem viděl/a?

Je to jednoduché. Stačí, když si na svém profilu v levém menu najdete záložku Filmová výzva.

Svůj postup si můžete kontrolovat na stejné stránce, konkrétně v jejím záhlaví. Cílem je dosažení hodnoty 100 %, tedy splnění všech úkolů.

Můžete se také samozřejmě vracet a filmy případně odebírat, pokud zjistíte, že se vám hodí víc do jiné kategorie.

Slovo na závěr

Dál už vás rušit nebudu, máte před sebou spoustu práce, takže se do toho pusťte :) Nezapomeňte nám říct v diskuzi, co na naši výzvu říkáte a jestli se zúčastníte. Pokud jste fanoušky seriálů, můžete se také pokusit přijmout podobnou výzvu na SerialZone a ukázat, že jste skuteční závisláci.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Celkem 32 příspěvků v diskuzi
Micuda98
hodně dávno
Měl jsem volný víkend a výzva mě nakopla k tomu abych dohnal restíky jako například...
evak.ziva
hodně dávno
Je to fajn, ale mám hrůzu z kolonky "film z roku tvého narození" ! Už mi dávno...
megawir
hodně dávno
Zpětně měnit pravidla by nebylo košer :) Každopádně je to výzva na celý rok, takže je na...