17. 12. 2016

Baví vás mutanti? Tak se po Wolverinovi možná brzy dočkáte dalšího kousku.

X-Men: Apocalypse, který měl premiéru letos létě, nedopadl zrovna ideálně... Co dál?

hlavní obrázek

Budoucnost se proto zdála nejistá. Fox se s tím každopádně rozhodl nepárat a oznámil, že jejich další projekt se v kanadském Montrealu začne natáčet už v květnu 2017.

Režisér Josh Boone (Hvězdy nám nepřály) známy jako stará drbna se na svém twitteru sice nepřímo, ale dostatečně jasně vyjádřil v tom smyslu, že půjde o Nové mutanty. Doslova.

Film s tímhle pracovním názvem je totiž jediný v přípravách tak daleko, aby mohlo natáčení začít během pár měsíců. No a s ohledem na to, kdo tyhle spekulace na Twitteru rozjel, by to mohlo znamenat, že se Boone konečně dočká své vysněné režie. Místní deník v Montrealu navíc přinesl informace, že natáčení bude probíhat na stejných místech v MELS studios, kde vznikaly také X-Men: Budoucí minulost a X-Men: Apokalypsa.

Momentálně není z obsazení potvrzen vůbec nikdo, to se ale brzy jistě změní. Sám Boone, kterému nedělá problémy fanoušky trápit a zároveň občas nějakou informaci pustit, na svém Instagramu prohlásil, že v novince se objeví mutanti jako Magik, Wolfsbane, Dani Moonstar, Cannonball, Sunspot a Warlock.

O Rahne Sinclair alias Wolfsbane se zároveň člověk mohl už několikrát dočíst, že by ji mohla ztvárnit Maisie Williams (Arya Stark ze Hry o trůny), Anye Taylor-Joy by pak mohl do klína přistát kontrakt na Illyanu Rasputin (Magik), mladší sestru Colossuse. Stejné zdroje tvrdí, že Alexandra Shipp se vrátí jako Storm, Sophie Turner jako Jean Grey, Tye Sheridan jako Cyclops a Kodi Smit-McPhee jako Nightcrawler.

Někteří z toho vyvozují, že by se díky podobné sestavě mohlo jednat o reboot celé série, jenž začal s některými jmenovanými postavami hezky od teenagerských let.

O ději se doslova ví… nic. O dalším zásadním projektu z toho světa bylo ale oznámena, že se bude odehrávat v 90. letech. Co se týče dalších filmů na stejné téma, Fox tvrdě pracuje na pokračování Deadpoola, přičemž pár zpráv hovoří dokonce o tom, že s dvojkou vznikne rovnou i díl třetí.

Jako obvykle, pokud se objeví nějaké další zajímavé informace, určitě se tu o nich dočtete, sledujte nás :)

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!