8. 12. 2016

Mumie, Baywatch, Padesát odstínů a další trailerostřípky

Z dnešního vydání pravidelného souhrnu informací z filmového světa si výjimečně uděláme ryze trailerové okénko.

hlavní obrázek

V posledních dnech se na nás kromě klasických trailerů na klasické filmy (já vím, co to znamená, pro každého je očekávaný nebo „normální“ film něco jiného, ale tak obecně řečeno) vyrojilo i několik hodně zajímavých kousků, které by si filmoví fanoušci rozhodně neměli nechat ujít.

Mimochodem, pokud jste ještě neprozkoumali naši stránku, tak berte na vědomí, že nejnovější trailery najdete přímo na homepage, konkrétně v dolní části ;-)

Ke konci června příštího roku vtrhne do kin další film ze slavné sci-fi série Transformers s podtitulem The last Knight. Tento týden jsme se mohli dočkat prvních záběrů v teaser traileru, který jsme vám již ukazovali na Facobooku, ale nyní si ho můžete vychutnat ještě jednou.


Tom Cruise vstupuje do nového světa bohů a monster. The Mummy se v kinech objeví v létě příštího roku a pokud můžeme z traileru soudit, půjde o pořádnou akční pecku!


" **Spider-Man: Homecoming **":https://www.kfilmu.net/…-man-reboot/ nás včera nalákal teaser trailerem na samotný trailer, který by měl vyjít již dnes, takže se ho s největší pravděpodobností dočkáte ihned u nás na Facebooku, případně za týden v našem přehledu :-) Zde je alespoň zmiňovaný teaser, který je taky dost cool.


Nažhavte se a poddejte se touze a vášni. Fifty Shades of Darker nemůže mít ani jinou premiéru než na Valentýna, tedy 14. února 2017. A víte, že je to vážné, protože jsme se vrátili do výtahu!


Sice přichází zima (a nejen ta nekonečná v GoT), ale proč nevyužít příležitosti a neobléct si legendární červené plavky a vydat se na pláž? Baywatch trailer je tu!


Jako bonus na závěr tu máme trailer pro všechny, kteří své oblíbené hrdiny vídají nejen ve filmu, ale i v jiných médiích. Užijte si trailer na hru Marvel vs. Capcom: Infinite.



Na který z těchto očekávaných trháků se těšíte vy? Zaujal vás nějaký z trailerů?

ragelly
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Celkem 7 příspěvků v diskuzi
Janca.W
hodně dávno
Já vás obdivuju. Nějak jsem nedokázala dokoukat ani celý trailer :D
Fruiko
hodně dávno
Já to beru jako parodii. Je to parodie, že jo? :-)
Atticus
hodně dávno
Těžko říci, ale myslím si, že to není záměrem :)