15. 11. 2016

Jim Parsons připravuje film o internetovém fenoménu

Jim Parsons si zahraje hlavní roli ve filmu o fenoménu zvaném Brother Orange.

hlavní obrázek

Když zrovna Jim Parsons nehraje Sheldona Coopera v Teorie velkého třesku, nebo neexceluje v nějaké divadelní hře, tak se občas mihne i na velkém plátně. Mohli jsme ho vidět například ve Wish I Was Here, slyšet v Konečně doma (teda pokud jste se někde dostali k verzi s původním zněním), případně si střihl cameo v Mupetech. Teď se chystá na roli redaktora Buzzfedu Matta Stopera ve filmu o internetové fenoménu známém jako „Brother Orange“.

Fenomén Brother Orange

Na začátku roku 2014 někdo ukradl Mattovi Stoperovi jeho iPhone v jednom z New Yorských barů. Na tom by samozřejmě nebylo nic divného. Přeci jen komu někdy v jeho životě neukradli telefon (nebo ho neztratil v rámci pijáckého tahu), ať první hodí svým současným mobilem. Každopádně Mattův telefon si nějak našel cestu do Číny a skoro o rok později se objevil v rukách muže, co si vyfotil selfie u pomerančovníku. Tahle fotka se nasynchronizovala do Mattova cloudu a on o celé příhodě napsal článek, který se stal vzápětí virálním v celé Číně. Díky tomu se také podařilo vystopovat Lia Hongjuna v tuhle chvíli už známého jako „Brother Orange“ a nakonec se oba pánové potkali i naživo.

Kompletní story i s foto

Warner Broz a BuzzFeed Motion Pictures se spojí ještě s Jimovou produkční společností That's Wonderful Productions company a spolu se pustí do natáčení filmu Brother Orange inspirovaným jeho osobní příhodou. Pokud vás tento fenomén v roce 2014 minul, tak si v boxíku přečtěte, o co že to vlastně jde.

Dál se na filmu bude podílet i sám Matt Stoper skrz produkční společnost svého spolubydlícího a Ellen DeGeneres, která si přihřála svou polívčičku tím, že si nakonec oba dva účastníky fenoménu pozvala do svého pořadu. Jak už to u podobných filmů inspirovaných skutečnými událostmi bývá, tak kromě pravdivých scén se dočkáme i nějakého toho dramatického přiohnutí skutečnosti, ale hlavní myšlenky mezikontinentálního přátelství, které vzniklo tak nečekaně, zůstane zachována.

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno, stejně tak jako kdo bude hrát Lia Hongjuna.

Fruiko
Kdysi založil kfilmu.net, ale poté nějak propadl seriálům a založil SerialZone.cz
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!